Društvo

Devojke iz Sibira: Najprovokativniji ples ikada viđen

Objavljeno: 21.08.2014 | 19:20Izvor: Super žena

Upoznajte devojke iz Sibira koje su svojim plesom oduševile čak i koreografkinju poznate pevačice Dženifer Lopez

Kada je Jelena Jatkina iz Novosibirska snimila video zajedno sa devojkama iz “Fraules” centra na kojem izvode provokativni ples, odmah je postala poznata, a njihov snimak je na Jutjubu pogledalo više od 30 miliona ljudi. 

“Snimile smo video jer smo želele da reklamiramo našu plesnu školu, ali i da pokažemo ljudima da je u Sibiru i pored velike zime lepo”, rekla je Jelena. 

Koreografija koja je osmišljena za taj video prati mladu devojku koja je iznervirana činjenicom da je napolju -42 stepena. Kako bi se razveselila ona počinje da sanjari da je na nekom toplijem mestu i počinje da pleše uz omiljenu muziku, a ubrzo joj se pridružuju i drugarice. 

“Ljudi se uglavnom iznenade kada čuju da sam iz Sibira, i nije im jasno da i pored tolike hladnoće neko ima volje da trenira”, objašnjava Jelena.

Vođena modernim trendovima, i Jelenin ples se zasniva na vrckanju guzom, "tverkovanju", što ceo ples čini jako provokativnim i seksi. Ipak, postoji jedno pravilo kojeg se Jelena drži, a to je da ne prima članice koje su mlađe od 16 godina. 

“Sa moralne tačke gledišta mislim da nije u redu da devojčice koje su mlađe od 16 godina plešu ovakav ples. Mnogi roditelji me mole da ih primim u školu, ali im ja svima objasnim da je najbolje da dođu kad napune 16 godina”, objašnjava Jelena koja je više nego zadovoljna uspehom koje su uspele da postignu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u