Društvo

Devojka ga je ostavila zbog debljine: Sada je bodibilder izvajanog tela i želi ga nazad

Objavljeno: 29.07.2014 | 19:09Izvor: Blic

Englez Džek Darbi (23) se stideo toga što je bucmast. Bivša ga je ostavila rekavši mu da bi hitno trebalo da ode u teretanu. Od tada je odlučio da joj se osveti tako što će je poslušati i krenuo je da vežba. Tamo je 18 meseci dizao tegove kako bi dobio mišiće i više je nego zadovoljan rezultatima.

Student medicine na Univerzitetu Lester proveo je 18 meseci bildujuću kako bi bio mišićav i sad može da podigne i stvari teže od sebe.

- Šetao sam kampom i primetio sam da me devojke posmatraju. Ranije mi je bilo neprijatno i da skinem majicu, ali sada ponosno šetam bez nje – kaže Džek.

Pre četiri godine Džek se plašio da se skine, jer je mislio da su ga njegov stomačić i salo činili nepoželjnim. Redovno je jeo brzu hranu i pio pivo i brzo je razvio pivski stomak

Džeku je postalo posebno neprijatno kada je devojka počela da ga poredi sa mišićavim i vitkim muškarcima.

- Nikad mi nije rekla da sam debeo, ali mi je stalno pričala da treba da idem u teretanu. Primetio sam da gleda sve zgodne mišićave muškarce koji prođu kada negde sedimo. A kad bi videla nekog takvog na televiziji, rekla bi mi „možeš i ti biti takav, samo ako to želiš“.

Depresivan i pod stresom, Džek je počeo da jede još više nakon raskida i ugojio se skoro četiri kilograma.

A onda je odlučio da promeni sve i počeo da podiže tegove. Posle šest meseci tegova i kardio vežbi, napredak je bio vidan, ali on nije hteo da stane tu.

- Moji prijatelji su bili oduševljeni. Gledao sam sve moguće snimke bodibildera i fitnes modela na Jutjubu i odlučio sam postanem kao i oni. Prijatelji su mi se smejali, ali ja sam znao da ću uspeti – priča on.

Džek je izbacio ugljene hidrate iz ishrane i počeo je da trenira svakog jutra pre nego što krene na posao u bolnicu u Lesteru.

- U početku sam želeo samo da se rešim stomaka, ali sve je to preraslo u nešto više. Devojke koje me ranije ne bi ni pogledale sada ne mogu da skinu oči s mene – oduševljeno priča Džek.

Uskoro će Džek početi da radi kao doktor, ali se on nada da će u slobodno vreme moći da bude i privatni trener. Izgubio je 19 kilograma sala i zamenio ga mišićima. Sada ima 89 kilograma, a visok je 180 centimetara. U maju je Džek učestvovao na takmičenju za bodibildere, "Body Power Festival", najvećoj britanskoj fitnes konvenciji.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u