Društvo

DA SE NAJEŽIŠ! Slavni muzičar ispunio poslednju želju devojčici na samrti, ona umrla sa osmehom! (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.2017 | 21:46Izvor: medio.rs

Britanski pevač Ed Širan je pozvao bolesnu Trionu i otpevao joj njenu omiljenu pesmu "Little Bird".

Poslednja želja teško bolesne  Trione Prisli bila je da joj Ed Širan otpeva njenu omiljenu pesmu. Širan je to i uradio, pozvao ju je telefonom i zapevao za nju, a nekoliko sekundi nakon što je završio sa pevanjem, devojčica je preminula.

Autor: Wikipedia

Petnaestogodišnja Triona preminula je sa osmehom na licu. Triona Prisli je 2014. preminula od cistične fibroze, a u trenutku kada je izgubila bitku cela porodica je bila okupljena oko njenog kreveta.

Njen brat Ajdan Prisli je pre nekoliko dana gostovao na irskoj televiziji i tada je ispričao kako su izgledali Trionini poslednji minuti.

Bili smo u maloj bolničkoj sobi, Triona je disala uz pomoć mašine i bila je prekrivena raznim cevčicama. Moj brat Kalum je izašao iz sobe, i vratio se nekoliko sekundi kasnije i rekao: “Sada ću te staviti na zvučnik”. Potom se čuo glas Eda Širana koji je Trioni rekao: “Zdravo, čujem da si moj veliki fan”. Ed je pričao sa njom a kada mu je rekla da je njena omiljena pesma “Little Bird”, on joj je otpevao celu pesmu, sve do kraja, i još malo preko toga… Tada smo prekinuli vezu, što je verovatno bilo malo bezobrazno sa naše strane, došao je lekar sa stetoskopom i rekao nam da je njeno srce stalo. Kada sam joj skinuo masku sa lica uz pomoć koje je disala, sećam se, svetlo je obasjalo sobu i ona se smejala – rekao je Ajdan Prisli.
 

U nastavku poslušajte kako zvuči omiljena pesma preminule Trione Prisli, "Little Bird".

 

Pink.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u