Društvo

Ajiša krenula u školu da pokupi dvoje dece, a onda ju je monstrum hladnokrvno zgazio: Žrtva napada u Londonu majka i učiteljica (FOTO)

Objavljeno: 23.03.2017 | 10:01Izvor: Telegraf.rs

Ajiša je jedna od četiri osobe koje su poginule kada je monstrum Abu Izadin automobilom gazio ljude na pešačkom delu Vestminsterskog mosta

Jedna od tragično nastradalih u terorističkom napadu u Londonu je i učiteljica Ajiša Frejd (43), koja je u trenutku napada bila na putu da pokupi svoje dvoje dece iz škole.Ajiša je jedna od četiri osobe koje su poginule kada je monstrum Abu Izadin automobilom gazio ljude na pešačkom delu Vestminsterskog mosta, piše “Daily Mail”.

Ona je bila učiteljica španskog jezika na koledžu koji se nalazi u blizini mesta na kom se dogodio masakr, imala je sina i ćerku i bila je udata za Portugalca  Džona Frejda.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Policija je identifikovala napadača kao rođenog Britanca, Abu Izadina, simpatizera ISIS-a i poznatog “propovednika mržnje”.

U napadu u blizini britanskog parlamenta i na Vestminsterskom mostu u centru Londona, ubijeno je pet osoba, a 40 je ranjeno, saopštili su danas zvaničnici.

Napad se dogodio juče nešto pre 15 sati po lokalnom vremenu, a među ubijenima je i jedan policajac, piše BBC.

Pogledajte video:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u