Zanimljivo

ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU U ZADRUZI: Slušam ove ljude i njihove probleme, nisu svesni šta su prave muke!

Objavljeno: 13.09.2017 | 09:15Izvor: Kurir

Muž tragično preminule Jelene Krsmanović progovorio je o svim detaljima kobnog dana, kada je ostao bez voljene osobe, a njegova ćerka bez majke, kao i o životu nakon tragedije.


Zoran Marjanović je sa Lepim Mićom sinoć otišao u sobu, u kojoj su mogli nasamo na pričaju, a vrlo brzo je krenuo da mu se poverava. Ispričao je kako je ćerkica Jana reagovala kad je saznala da joj je mama ubijena.

FOTO: PRINTSCREEN

"Ja i dete ostajemo, ona odlazi da trči... Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, kraj. Kakav je samo osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, posle kasnije sa detetom, plakanje, to je užasna stvar. Ljudi su se povukli, mnoge sam precrtao sa spiska prijatelja. Ja sam mnogo hrabar, ja bih za ovu zemlju, za Srbiju, za crkvu, za veru, sutra život dao", naveo je on, dodavši da ga boli povezivanje sa sektama, te da svi vrlo dobro znaju da je Pravoslavac i da bi poginuo za svoja uverenja.

"Pisalo se svašta u medijima, nije bilo lako gledati celu moju porodicu u toj kući, koja je bila jeziva tih dana", pričao je Zoran, a potom istakao da je nakon duge patnje odlučio da bude još jači.

"Slušam ove ljude ovde i njihove probleme, nisu svesni šta su prave muke... Oni nemaju probleme. Najbitnija je porodica, da ste zajedno", govorio je on, a šta je još imao da kaže pogledajte u snimku.

Podsetimo, Zoranova supruga je tragično preminula u aprilu prošle godine u Borči, a mesecima kasnije se spekulisalo ko stoji iza njenog ubistva.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u