Zanimljivo

ZLATNI ŠTEFANEK otkrio DAN svog VENČANJA! (FOTO)

Objavljeno: 28.08.2016 | 15:40Izvor: medio.rs

Novi olimpijski šampion u rvanju otkrio je za naš portal detalje svoje emotivne veze.

Osvajač zlatne medalje u rvanju na Olimpijskim igrama u Riju Davor Štefanek (30) osim velikim uspehom kada je njegova sportska karijera u pitanju, može da se pohvali i ispunjenim emotivnim životom.

Upravo taj sklad koji je postigao na privatnom planu, doprineo je delimično i da Štefanek postane novi šampion u rvanju i da zlatnom medaljom osvetla obraz nacije.

– Imam devojku, a u vezi smo šest meseci. Ako mi verujete, za tih šest meseci videli smo se samo 17 puta, ali ona je moja velika podrška i ima mnogo razumevanja za mene. Dok sam bio u Riju, sve vreme smo bili na vezi i stvarno mi je to mnogo značilo. Nijedan problem mi nije napravila dok sam bio na pripremama i to je iznenađujuće i za svaku pohvalu. Teško je nositi se sa tim kad niste nikad kod kuće, a tek je početak veze. Stvarno je dobra devojka i nemam nikakve primedbe – rekao je Davor za Pink.rs, a na naše pitanje kada planira da se oženi, duhovito je odgovorio:

– Svadba će biti u subotu, ali videćemo u koju.

 

Foto: Pink.rsFoto: Pink.rs

Naš zlatni Olimpijac osvrnuo se i na aferu najbržeg čoveka na svetu, Juseina Bolta, koju je imao sa Brazilkom tokom boravka u Riju.

– I mi imamo dušu. Sve što je van države, ne računa se – prokomentarisao je Štefanek kroz osmeh.

Autor: M. Krasić / S. Antonić

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u