Zanimljivo

Žene trpajte u sebe sve što hoćete

Objavljeno: 25.06.2016 | 14:22Izvor: medio.rs

Severina Vučković snima novi spot i pesmu "Silikoni", koja je ovih dana na istu temu ponovo pokrenula pitanja publike, na šta je srpska snajka odgovorila "nek’ stavlja, nek’ trpa, što god, samo da bude njena želja".

"To je meni jako smešno. Prirodno sam uvek bila dobra u svim delovima. Imam šta da pokažem", rekla je Severina na temu silikona, prenose mediji iz regiona.  

Pevačica tvrdi da takva pitanja ne bi trebalo postavljati, kao što nije kulturno pitati da li popravljate zube. Ona smatra da su se žene izborile za svoje silikone i da napokon mogu biti lepe.

Nova Severinina pesma izlazi za tri nedelje, a u spotu glumi i srpska glumačka legenda, Seka Sablić koja ne krije da je išla pod nož.

- Evo, ja ću iskreno reći, u ono moje vreme kad sam bila devojka, sa 20, 22 godine, ja sam operisala nos, u ono vreme kad to niko nije radio - rekla je Sablić.

Severina je poručila ženama da imaju pravo da rade što god žele sa svojim telom, ali je bitno da misle svojom glavom.

- Nek stavlja, nek trpa, što god, samo da bude njena želja. Što uostalom kaže i pesma, sve i da sam ravna kao daska, tebi sviđam se - poručila je Severina. 

Izvor: Vesti online


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u