Zanimljivo

ZA ANASTASIJU KAŽU DA JE MAJČINA DVOJNICA, ALI EVO KAKO JE CECA IZGLEDALA U NJENIM GODINAMA!

Objavljeno: 18.08.2017 | 18:17Izvor: Puls

Kako je Anastasija Ražnatović postala medijska ličnost, u pravom smislu te reči, pre nekoliko godina, te je ubrzo i stekla armiju pratilaca na društvenim mrežama i postala glavna tema tabloida, svi su mogli da svedoče tome kako ona iz godine u godinu sve više liči na majku.

Ipak, Cecina naslednica je nailazila i na negativne komentare da izgleda starije nego što zapravo jeste, zbog teške šminke i odeće koja priliči nešto starijim devojkama, te da Svetlana Ražnatović u njenim godinama nije tako izgledalo.

Svetlana Ceca RažnatovićSVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ • INSTAGRAM / INSTAGRAM

Međutim, kada je Anastasija objavila staru Cecinu fotografiju, nastao je muk, jer su pale u vodu sve one priče da današnje devojke brže sazrevaju nego generacije njihovih majki, odnosno da one "nisu žurile da odrastu".

Na fotografiji 19-godišnje Cece možemo primetiti da su devojke Anastasijinog uzrasta i tada i te kako volele da se šminkaju, sređuju i nose izazovne kostime. Osim što Ceca na ovoj fotografiji pleni lepotom i licem koje i nakon dve decenije izgleda podjednako mlado i lepo, u oči upadaju i kožne bretele sa nitnama kostima koji nosi, što je samo jedan od dokaza da je Ceca uvek bila modno osvešćena.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u