Zanimljivo

VODITELJKA NIJE MOGLA DA SE OBUZDA: Nina ljubi tenisera po vratu!

Objavljeno: 26.03.2017 | 21:56Izvor: Kurir

Bivša žena Branislava Lečića više ne krije da je ludo zaljubljena u šest godina mlađeg Filipa Krajinovića, s kojim je nedavno obnovila vezu

Nina Radulović (31) i njen dečko Filip Krajinović (25) počeli su i javno da se cmaču nakon što su obnovili vezu posle kratke pauze. Paparaco Kurira uhvatio je preksinoć voditeljku u prisnom odnosu s teniserom u jednom restoranu u centru Beograda.

Bivša žena Branislava Lečića i njen momak došli su u lokal u 21.30, smestili se za sto u ćošku i poručili salatu i bocu crvenog vina. Kako je vreme prolazilo, boca je postajala sve praznija, a oni sve opušteniji. I više nisu mogli da sakriju emocije, iako je restoran bio pun gostiju! Nina se sve više približavala Filipu i šaputala mu na uvo, a on joj je prstima prolazio kroz kosu i mazio je.

U jednom trenutku Nina je spustila glavu na Filipovo rame i ljubila ga po vratu. Nazdravili su i onda je pao poljubac! Delovali su srećno, zadovoljno i zaljubljeno. Voditeljka i teniser u restoranu su se zadržali dva sata, oko ponoći su ušli u automobil i odvezli se u nama nepoznatom pravcu.

Nina Lečić, Filip Krajinović, voditeljka, teniser, Branislav Lečić, foto Dragan

IDI MI, DOĐI MI
Ostavila ga, pa mu se vratila

Nina je krajem februara raskinula s Filipom jer joj je navodno pravio ljubomorne scene. U međuvremenu je obnovila ljubav s jednim vojnikom iz Crne Gore. Kada se teniser vratio u Beograd iz Monaka, pozvao je voditeljku da se vide, a ona je pristala. Našli su se u jednom zemunskom restoranu tri nedelje nakon raskida i obnovili ljubav!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u