Zanimljivo

VODITELJKA DOŽIVELA SAOBRAĆAJNU NEZGODU: Dajana u problemu tokom letovanja u Crnoj Gori!

Objavljeno: 13.08.2017 | 20:33Izvor: Kurir

Voditeljka Dajana Paunović doživela je saobraćajnu nezgodu na Crnogorskom primorju.

Naime, voditeljka se vozila u otvorenom džipu, te pri jednom skretanju u krivinu nije bila dovoljno oprezna, naletela je na drugi automobil, koji je išao brže nego što je propisano pa ona nije uspela da ga izbegne. Ona je prednjim delom svoga džipa udarila u vrata drugog vozača i tako potpuno uništila farove i branik.

"Dajana nije bila kriva, ali nije uspela ni da odreaguje na vreme pa je šteta veća nego što bi bila da je makar malo uspela da izbegne drugi auto. Srećom, niko nije poveređen, a vozač tog automobila pristao je istog trenutka da joj da novac za popravku i pomogne oko svega jer je bio svestan da je kriv. Kada je shvatila da je dobro i da niko nije povređen, voditeljka je pristala da se dogovore. Dajana u prvi mah nije mogla da upali auto, ali joj je vozač drugog automobila pomogao da se odveze do obližnjeg kafića kako bi sačekala majstore koje je pozvala i koji su na putu ka njoj", kaže izvor koji se zatekao na licu mesta.

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Dajana je u Crnu Goru došla sa sinom i prijateljima, a ova nezgoda je nije mnogo potresla.

"Došlo je do male nezgode, ali ne bih stvarno o tome da pričam. Bitno je sve prošlo dobro i da nisam imala većih problema", rekla je voditeljka.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u