Zanimljivo

(VIDEO/FOTO) DRAMA ANE SEVIĆ! Ćerkicu Lorenu odneo talas, PEVAČICA SE ODSEKLA OD STRAHA!

Objavljeno: 28.07.2016 | 10:56Izvor: medio.rs

Voda ih je toliko jako zapljusnula da je istrgla Ani dete iz ruke, ona je vrisnula i dotrčala do ćerkice

Pevačica Ana Sević odsekla se od straha kada je veliki talas odneo njenu dvogodišnju ćerkicu Lorenu u moru kraj plaže na Svetom Stefanu. Voda ih je toliko jako zapljusnula da je istrgla Ani dete iz ruke. Voditeljka emisije "Neki novi klinci" vrisnula je od zaprepašćenja i brzo je dotrčala do ćerkice da bi je izbavila iz talasa.

Čak se i na licu pevačicine naslednice video veliki strah, koji je Sevićeva igrom brzo uspela da umiri. Ona je izvela Lorenu iz vode i počela sa njom da se igra na plaži kao da su vršnjakinje. Iako ni sama još dugo nije mogla da se smiri, nije želela ćerki da pokaže da je i ona uplašena. Ana je ubrzo posle ovog incidenta pozvala nekog, verovatno baš svog supruga Darka Lazića, da mu ispriča šta se dogodilo. On je sa ženom i detetom bio na moru samo jedan dan, pa je zbog poslovnih obaveza morao da se vrati u Beograd.

Ž. Radovančev

Zato je sa pevačicom u Crnu Goru doputovala njena majka Danijela, koja joj pomaže oko Lorene. Međutim, Ana to ne koristi, već se po ceo dan igra sa svojom naslednicom. Ona pored nje toliko podetinji da joj nije teško da se igra u pesku, skače, juri po plaži.

IMA SE, MOŽE SE: 176 evra za ležaljke

Ž. Radovančev

Ana je izabrala da se sa majkom i ćerkom odmara na ekskluzivnoj plaži na Svetom Stefanu. Za ovo zadovoljstvo je za jedan dan izdvojila čak 176 evra jer iznajmljivanje jedne ležaljke košta 88 evra. Ona je smeštena u jednom od najluksuznijih hotela u Petrovcu, koji ima i svoj bazen, ali se ona sa detetom radije brčka u moru.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u