Zanimljivo

(VIDEO) ZA 6 PESAMA UZEO 150.000 EVRA: Ove Bregine pesme će pevati Džej Lo

Objavljeno: 27.07.2016 | 13:59Izvor: Kurir

Menadžeri Džej Lo su našem muzičaru za šest kompozicija, među kojima su „Kalašnjikov“ i „Mesečina“, isplatili oko 150.000 evra.

Dženifer Lopez uskoro bi mogla da zapeva Bregine najveće hitove.

Njeni menadžeri stupili su u kontakt sa proslavljenim muzičarem, s kojim su se dogovorili o saradnji. Kako saznajemo, oni su od Brege kupili šest pesama za koje su isplatili oko 150.000 evra.

Džej Lo sada ima pravo da otpeva:

1. Kalašnjikov

2. Mesečinu

3. Đurđevdan

4. Hop, hop, hop

5.Elo hi

6. Be that man

Neće da se hvali

Ona još uvek nijednu nije objavila niti se zna kada će - kaže naš izvor blizak Bregi i dodaje:

- Gorana poziv njenih menadžera nije iznenadio jer je njegov rad  cenjen u svetu. I ranije su ga zvali mnogi poznati pevači, nekima je i komponovao pesme. I Igi Pop je izvodio njegove numere u filmu „Arizona drim“. Njemu je sve to normalno, pa se saradnjom sa Džej Lo nikada nije hvalio - priča naš izvor.

Fura novi fazon

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Bregom i sa njim porazgovaramo o saradnji sa latino divom, ali njegov broj telefona poznat redakciji bio je nedostupan. Kontaktirali smo sa njegovim menadžerom Adisom, koji je potvrdio da može da se dogodi da čujemo kako zvuče hitovi vođe Orkestra za svadbe i sahrane u izvođenju jedne od najvećih svetskih zvezda. 
- Tačno je da je menadžment Dženifer Lopez kupio Bregine pesme. Nisam siguran da li je to baš za nju ili za nekog drugog izvođača s kojim sarađuju. Kada se sve to desilo, nisam radio sa Bregom, a on se nije raspitivao kakva je sudbina tih otkupljenih numera - rekao je Adis.

Bilo kako bilo, jedno je jasno - novi singlovi Dženifer Lopez imaće drugačiji aranžman od svega što je ona radila do sada, s obzirom na Bregin specifičan zvuk koji neguje decenijama.

Seve u Meksiku
TALIJA OBRADILA „UNO MOMENTO“

Meksička pevačica i glumica Talija obradila je pesmu „Uno momento“, koju izvode Severina i Ministarke. U verziji latino pevačice pesma nosi naziv „Tiki tiki ta“i postala je veliki hit u Meksiku.

Kajli otpevala 

„ROMALE, ROMALI“

Nakon što je Ana Nikolić snimila pesmu „Romale, romali“, koja je brzo postala veliki hit, istu numeru je poželela da otpeva i Kajli Minog. Tim australijske pop zvezde stupio je u kontakt sa Kikijem Lesendrićem, autorom ovog hita, ali ipak „Romale, romali“ nije objavljena u njenoj izvedbi. Naime, Kajli je uradila demo snimak, ali njen menadžer je na kraju odbio da ona snimi komercijalni album zbog čega se na tom CD nije našla kompozicija koja se i danas, dvanaest godina kasnije, sluša istim intenzitetom.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u