Zanimljivo

(VIDEO) TRUDNICE U ŠOKU: Miš u ginekološkoj ordinaiciji u Nišu

Objavljeno: 26.11.2015 | 19:43Izvor: Kurir

NIŠ - Iz kancelarije koja se nalazi ispred ginekološke ordinacije u Dispanzeru EI Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika, dok su trudnice čekale na pregled, izašao je miš i protrčao hodnikom.

Nišlijku, koja je u devetom mesecu trudnoće došla na pregled u ambulantu nekadašnje Medicine rada, iznenadilo što je hodnikom protrčao miš, ali joj je izgledalo da ovaj prizor nije začudio zaposlene.

Odmah sam otišla kod sestre i pitala da li zna da tu šeta miš, a ona je rekla: "Pa, dobro". Delovalo je da nije iznenađena - priča Milena Velojić.

Kako saznajemo od direktorke Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Marijane Matić, sestra kojoj se obratila ova Nišlijka slučaj je odmah prijavila glavnoj sestri Zavoda, a ona je poslala zahtev za ponude Institutu za javno zdravlje i Domu zdravlja, prenose Južne vesti.

Te ustanove se time bave, a mi moramo da ispoštujemo proceduru i, nažalost, ne možemo da reagujemo preko noći. Kad dobijemo ponudu, to rešavamo - kaže Matićeva.

Kaže da Zavod nema godišnji ugovor sa nekom od službi koja je zadužena za deratizaciju jer, kako ističe, miševa i bubašvaba u njihovim ambulantama i dispanzerima nema često, pa se reaguje po prijavi.

 

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u