Zanimljivo

(VIDEO) SVI SU JOJ SE SMEJALI ZBOG BLAMAŽE U JUTARNJEM PROGRAMU: Danas živi drugačiji život, a evo šta kaže o tome!

Objavljeno: 27.06.2017 | 16:49Izvor: Kurir

Manekenka Milica Živanović je gostujući u jutarnjem programu pričala o prostituciji, a njen stav je postao hit na internetu koji se i danas prepričava.

Ona je, naime, 2011. gostujući na jednoj televiziji dala vrlo nedoličan komentar.

"Na primer ako ste u nekom restoranu i neko vam pošalje piće naravno da ne treba da primite to piće. Jer, zna se šta sledi ako primite piće - vi ga primite!", rekla je Milica tada.

Nekoliko godina kasnije se pokajala zbog ovog blama.

"Imala sam 15 godina kada sam davala taj intervju. Kada ga danas gledam, sa ove vremenske distance, teško mi je da poverujem da sam to zaista bila ja. Mislim da umnogome on jeste imao uticaj na moj život. Pre svega jer sam zbog prozivki i raznih neprijatnosti koje sam doživela od drugara u školi bila prinuđena da još kao mlada definišem svoje ciljeve u životu koji će kroz vreme afirmisati ono što sam zaista ja i ono što želim da budem, a ne ono što drugi žele da veruju da jesam", rekla je Milica Živanović u jednom intervjuu prošle godine.

FOTO: PRINTSCREEN

Danas ona je vrlo uspešna manekenka, učestvovala je i u snimanju spota Saše Kovačevića, bacila se i u glumačke vode, a Nebojša Glogovac joj je profesor na fakultetu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u