Zanimljivo

(VIDEO) KARLEUŠA JE UVREDILA CECU, A ONDA I ARKANA: Minimaks je hteo da je brani, ali je zbog toga dobio ŠAMARČINU!

Objavljeno: 16.01.2017 | 18:58Izvor: medio.rs

Svetlana Ražnatović i Jelena Karleuša su u tihom ratu još od 90-ih godina, a sve je počelo nakon Karleušine izjave da su sve pevačice ku*ve

To se Željku Ražnatoviću Arkanu uopšte nije svidelo, jer je i Ceca, naravno, pevačica. Zato je u nekada čuvenoj emisiji "Minimaksovizija" ljubazno, ali dovoljno oštro, obratio Jeleni.- Kada je izjavila da su sve pevačice kurve, ona je izjavila za sebe da je kurva. Ona je pevačica je li tako? Ali, ona je izjavila to za sve pevačice, a ja sam rekao da je ona bila ili drogirana ili pijana kada je to izjavila. To nije normalno da devojka od 20 godina za sebe kaže da je najveća kurva - rekao je Arkan.

Međutim, pevačica Jelena Karleuša otkrila je tek sada u emisiji “Granica” televizije “Hepi”, da je baš u tom trenutku shvatila da se više ničeg ne plaši i opisala kao prelomni momenat u svojoj karijeri - kada je ispred, do tada neprikosnovenog Željka Ražnatovića Arkana, izjavila da su sve pevačice k*rve.

- Imala sam svega 19 godina i niko me nije zaštitio, osim jednom Minimaks, koji je zbog toga u bekstejdžu dobio takvu šamarčinu da se više niko nikad nije usudio da me brani - ispričala je Karleuša.

A evo kako je to onda izgledalo:

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u