Zanimljivo

VIDEO HAOS U PINKOVIM ZVEZDAMA Kemiš pokazao DOKAZE koji su Maju IZBACILI IZ TAKTA, Zorica LIKOVALA!

Objavljeno: 30.04.2017 | 12:17Izvor: medio.rs

Maja Nikolić celu emisiju je napadala i komentarisala Kemiša i Zoricu Brunclik, ali joj je par znao uzvratiti.

Naime, Kemiš i Maja su se svađali oko toga koliko i kada je Kemiš potpisao Majine albume.

"Pa to je onda treći album, a prva dva nisi ti potpisao. Sada ću ja da nađem to. Nema fotošopa. Ja sam 2000. godine izdala album 'Iz inata' za City records. Kako može čovek da kaže da lažem. Ne volim da neko priča laži o mom životu jer ispada kao da je Kemiš živeo sa mnom i da bolje zna od mene", rekla je Maja.

"Javljaju mi iz kol centra. Maji Nikolić 2000. godine potpisao album Miroljub Aranđelović Kemiš", rekao je on, što je Zoricu veoma obradovalo, a Maju ponovo bacilo u vatru.

Foto PrintscreenFoto Printscreen

"Ne volim da neko priča laži o mom životu jer ispada kao da je Kemiš živeo sa mnom i da bolje zna od mene neke stvari", vikala je Maja.

"Da li vi mislite da ste toliko bitni? Mi smo ovde zbog kandidata. Ne interesuje me ni ko je koga slikao, ni ko je izdao, ni ko je sa kim bio", odbrusila im je Dara Bubamara, međutim oni nisu prestali.

"Zorice, uvek si bila kolateralna šteta. Nikako da mi napiše hit zbog tebe. Ne da ti Zorica, nikada ti nije dala - rekla je Maja Kemišu, a Zorica joj je odbrusila da je budala.

Foto PrintscreenFoto Printscreen

"Zorica je mene javno uvredila da sam budala",  rekla je Maja, a Zorica se branila da joj je ona rekla da je 'peder', a ubrzo su se članovi žirija ponovo vratili na komentarisanje takmičarki.

 

 

Pink


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u