Zanimljivo

(VIDEO) CECA ANASTASIJI KUPUJE HITOVE: Folk diva preuzela brigu o muzičkoj karijeri nasledice!

Objavljeno: 01.11.2016 | 22:59Izvor: medio.rs

Folk zvezda Svetlana Ražnatović preslušava pesme kako bi izabrala dve numere koje će snimiti njena ćerka

Cecina ćerka Anastasija definitivno postaje pevačica! Svetlana Ražnatović ekskluzivno za Informer otkrila je da je počela da traži dve numere koje će kupiti svojoj naslednici.

Poznato je da je Anastasija veoma talentovana i da je pevala mami prateće vokale na poslednjem albumu. Baš zbog toga će uskoro snimiti dva singla.- Kupujem Anastasiji dve pesme. Ona je veoma talentovana i vreme je da krene ozbiljnije da se bavi muzikom. Samo još da pobedi tu svoju stidljivost. Ima veliku tremu kad izađe na binu. Kad sam ja pored nje, onda i hoće, ali sama teško. Verujem da će s vremenom pobediti tremu - smatra pevačica.

Ceca kaže da već uveliko traže dobre numere, ali nije želela da nam otkrije hoće li autori Anastasijinih pesama biti Damir Handanović i Marina Tucaković, koji rade Cecine albume.

- Još preslušavamo pesme, ali ćemo uskoro odabrati dve koje nam se najviše sviđaju. Taša je odlučila da zasad ništa ne priča o tome. Želi malo da se distancira od svega - kaže Ražnatovićeva.

Ona otkriva da će Anastasija snimiti pesme koje su u skladu s njenim godinama.

- Biće modernijeg i bržeg ritma. Svi u kući obožavamo i rado slušamo novi album Ane Nikolić i to je neki pravac koji bi i Taši baš lepo legao - ističe Ceca.

Pevačica priznaje da bi rado naslednici pevala prateće vokale.

- Anastasija je meni pevala prateće vokale na celom albumu "Autogram". Bile smo u studiju, ja sam pevala svoje, a onda sam je pitala hoće li da proba i ona je pristala. Bila je vredna, sve je ispalo fenomenalno. Rado bih sad ja njoj pevala prateće vokale, zašto da ne. To mogu samo ljudi koji su muzički potkovani. Bila bi mi čast - kaže Ražnatovićeva.

Anastasija, koja sada nije želela da priča o početku muzičke karijere, nedavno je izjavila da joj je fakultet na prvom mestu, ali da ne beži od toga da postane pevačica.

- Trenutno želim da se fokusiram na fakultet i akademska dostignuća. Ako je Bog rekao da ću pevati, neću se tome opirati i tu nema bežanja. Šta mi je suđeno, to će i biti - kazala je Cecina ćerka.

Tašinu verziju "Dobro sam prošla"
pogledalo 700.000 ljudi

Anastasijino izvođenje Cecinog hita "Dobro sam prošla" na Jutjubu je pogledalo oko 700.000 ljudi. Folk zvezda se nedavno pohvalila da je njena ćerka još kao devojčica pokazala veliki muzički talenat. Taša na snimku ima devet godina i izvodi glavnu numeru iz crtanog filma "Anastasija", koja se zove "Once Upon a December", na Pinku.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u