Zanimljivo

VIDEĆE SE NA SUDU: Stanija tuži Maju Nikolić zbog teških uvreda!

Objavljeno: 10.02.2016 | 16:24Izvor: medio.rs

PEVAČICA OPLELA PO POBEDNICI FARME 6, A STARLETA ODLUČILA DA POKRENE JOŠ JEDNU TUŽBU.

Pevačica Maja Nikolić bez dlake na jeziku govorila je o pobednice Farme 7 , Staniji Dobrojević u emisiji “Pink World News”. Ne samo da je pobednicu Farme 6 nazvala glupom, već je rekla da se Stanija bavi prostitucijom ne samo u Americi, već i u Srbiji.

Starleta je zbog ovoga rešila da pokrene još jednu tužbu protiv ove kontroverzne pevačice, a stiglo je i saopštenje njenog PR tima, koje vam prenosimo u celosti.

– Stanija je apsolutna i jedina pobednica Farme 6, oko koje se ne stišava fama, uživa u svom trijumfu, dok se ostali farmeri i dalje bave njenim likom i delom, pa nas samim tim i ne čudi što na sve načine preko nje pokušavaju da dobiju neki članak u novinama ili na portalima. Jer, Stanija je kraljica tabloida i trenutano apsolutno najzastupljenija javna ličnost u svim medijima. A što se Maje Nikolić tiče, još jedna tužba u nizu. Nije bitno šta se kaže, već ko kaže, narod voli Staniju i ovakve klevete čine da je samo još više vole, a njeno prvo mesto, sve jače sija – stoji u saopštenju.

Ovaj sukob će očigledno svoj epilog dobiti na sudu, a nama ostaje da čekamo i vidimo da li će Stanija i iz ovoga izaći kao pobednica.

 

Autor: M. Đurović

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u