Zanimljivo

VESNA ZMIJANAC: Mnogo sam srećna jer postajem nana! To ne može da se meri ni sa čim!

Objavljeno: 31.05.2016 | 20:25Izvor: Kurir

Vesna Zmijanac napustila je "Farmu" kada je saznala da joj je ćerka Nikolija u drugom stanju. Pevačica ne krije da je presrećna zbog vesti da će postati baka.

"Pred kraj leta postaću nana i mnogo sam srećna, mnogo sam radosna! Svi kažu da je to nešto što ne može da se meri ni sa čim", započela jeVesna priču.

"Ja sam neko ko voli devojčice, volim i dečake, ali gledajući Nikoliju moju, stvarno blago majci koja ćerku ima... tako da radujem se zbog toga i Nikolije, dečake ćemo posle", rekla je Nikola.

Vesnina ćerka u petom mesecu trudnoće izgleda odlično, a budući roditelji Nikolja i Relja prepustili su bakama da izaberu ime za njihovu ćerku.

"Te velike odgovornosti uvek se meni prepuštaju, ali ovaj put ja se neću mnogo meštati, verujem da njih dvoje najbolje znaju i imaju već par imena", rekla je Vesna. Pevačica svakodnevno brine i pripema hranu svojoj ćerki kako bi bila zdrava i rodila jaku bebu.

"I mi se družimo svaki dan, to nana tako miluje i još malo da peva i svašta nešto. Čim se vratila nana je počela da kuva, dobro je što je nana tu da kuva, bebac mora da bude snažan", zaključila je Vesna u emisiji Ekskluziv.

Foto: Printskrin

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u