Zanimljivo

Uzor joj je Ceca, porede je sa Anastasijom, a ova bomba preti da postane nova zvezda na ovim prostorima!

Objavljeno: 23.01.2017 | 15:34Izvor: Telegraf.rs

Nakon što je sa pesmom "Oprez" napravila ogroman uspeh mlada pevačica Katarina Gardijan uskoro izdaje i prvu baladu

Katarina Gardijan privukla je ogromnu pažnju javnosti pojavljivanjem u “Pinkovim zvezdama“, iako mladu pevačicu mnogi znaju po višegodišnjem nastupanju po beogradskim klubovima!

Iako se mnogi nakon učešća u muzičkim takmičenjima ulenje, kod Katarine to nije bilo slučaj.

Foto: Promo

Foto: Promo

Ona je pre dva meseca izdala singl “Oprez”, koji na Jutjubu ima preko 1.200.000 pregleda, a sada je snimila i novu pesmu.

– Pesma se zove “Ove noći” i totalno je drugačija od one prve. Balada, ali opet ne klasična balada jer ima nekog ritma. Tako da, nije baš za spavanje, ali je mnogo sporija od one prethodne (smeh) – istakla je Kaća.

S obzirom na to da je snimanje spota počelo tek u ponoć, pitali smo je kako izdražava taj tempo.

– Još uvek mi nije teško jer sam tek stigla, ali verovatno će mi za tri, četiri sata biti svega preko glave, ali dobro. (smeh) Ovo je tek moj drugi spot, a ne mogu da verujem da je već drugi s obzirom na to da sam pre par dana snimala onaj prvi… Presrećna sam i jedva čekam da krene snimanje!

Foto: Promo

Foto: Promo

S obzirom na to da joj od prve emisije “Pinkovih zvezda” govore kako podseća na Cecu, ali i na njenu ćerku Anastasiju, Katarinu smo pitali da li joj ta poređenja smetaju ili prijaju.

Foto: Promo

Foto: Promo

– Iskreno, trudim se da ne kopiram nikoga jer hoću da napravim nešto da budem jedinstvena, ali opet ne mogu da izmislim toplu vodu. Svi su već nešto i nosili, i otpevali… Volim Cecu, volim Marinu Visković, Eminu Jahović obožavam… One su mi, da kažem, muzički uzori, ali poenta je da budem jedinstvena. (smeh) Kada su počeli da upoređuju mene i Anastasiju onda sam krenula u razmišljanje i počela sam da upoređujem kako bih shvatila šta je to što ljudima toliko liči na nju. (smeh) Ali, naravno da mi je kompliment – iskrena je Katarina.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u