Zanimljivo

UŽIVALA NA KONCERTU Trudna devojka Vlade Georgieva đuskala satima

Objavljeno: 27.06.2016 | 10:11Izvor: Blic

Beograd Vlado Georgiev održao je koncert na Tašu, a njegova devojka Milica Samardžija bez predaha je igrala iako bi na jesen trebalo da se porodi. Društvo joj je pravila mama Mira.

Vlado Georgiev

Milica je na koncert došla pola sata ranije, ali iako je u vezi s Vladom i u poodmakloj trudnoći, nisu je pustili da uđe preko reda pa je više od petnaest minuta stajala na ulazu. Iza nje je strpljivo čekala njena mama, koja je bila zadužena da pazi da Milici ništa ne zafali.

Po reakcijama Vladove devojke mogli smo da primetimo da joj ovo nije prijalo, posebno zbog vrućine, pa je nervozno uzdisala, ali se oraspoložila čim je stigla do svog mesta u VIP delu.

Kada se smestila za sto, društvo je naručilo vodu i čitavo veče je uživalo.

Uživancija: Milica i mama Mira znale su sve hitove
Foto: P. Marković / RAS SrbijaUživancija: Milica i mama Mira znale su sve hitove

I ona i njena mama Mira znale su sve hitove napamet i bilo je vidno da se lepo zabavljaju.

U jednom trenutku, Vlado je počeo da peva pesmu „Anđele, prilikom čega se okrenuo direktno ka svojoj izabranici.

Pun emocija, on je pevao, a Milica je uživala u svom posebnom trenutku. Publika je ostala bez reči i posebno je tapšala uz tu numeru.

Bez protekcije: Milica je bila nervozna što je nisu pustili preko reda
Foto: P. Marković / RAS SrbijaBez protekcije: Milica je bila nervozna što je nisu pustili preko reda

Iako smo želeli da nam prepriča utiske s koncerta, ona nije bila raspoložena za davanje izjava i slikanje.

Kako smo saznali, Milici je upravo kantautor zabranio da daje izjave za medije jer ju je prvi put kada su bili u vezi pre nekoliko godina ostavio zbog toga što je sumnjao da je ona otkrila pikanterije javnosti.

Kako sada ljubav cveta, jasno je da Samardžija maksimalnu podršku pruža svom dečku, koji je na renoviranom Tašu zabavljao oko 9.000 ljudi.

Iako je koncert kasnio više od 45 minuta, to nije smetalo obožavateljima da naredna dva i po sata pevaju njegove najveće hitove poput „Devojka za dva minuta“, „Žena bez imena“, ali i numere s novog albuma.

Na koncert su došli i Minja Miletić, grupa „In Vivo“, deca Isidore Bjelice, Lav i Vila, ali i Vladovi prijatelji Nigor sa suprugom, Nenad Knežević Knez s devojkom Tatianom.

Na bini se pojavio i Bora Đorđević, koga kantautor izuzetno voli.

- Čast mi je i zadovoljstvo što mogu da najavim čoveka na čijem sam koncertu bio pre 20 godina, upravo ovde na Tašmajdanu - rekao je Georgiev okupljenima, a publika je počela da skandira Borino ime.

Koncert se završio oko ponoći, a Milica, njena mama Mira i Vlado su s prijateljima otišli u nepoznatom pravcu.

Tamara Dragičević pokazala stomačić

Na Vladov koncert došla je i trudna Tamara Dragičević, kojoj je ovo bio prvi izlazak u javnost otkako je „Blic“ pisao da je u blagoslovenom stanju.

Foto: P. Marković / RAS Srbija

Kada je primetila fotografa, Tamara je suptilno pokazala da pije vodu. Društvo joj je pravila i Nina Janković, a dame su se na koncertu zadržale oko pola sata. S obzirom na to da je Tamara na početku trudnoće, verovatno nije imala snage da ostane duže.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u