Zanimljivo

UZELI JOJ BAŠ SVE: Katarina Grujić OPLJAČKANA na sramotan način!

Objavljeno: 10.01.2017 | 22:40Izvor: Kurir

Popularna pevačica Katarina Grujić nedavno je doživela veliku neprijatnost na nastupu koji je održala u Nemačkoj.

Atraktivna pevačica bila je vidno raspoložena pre koncerta koji je održala u jednoj tamošnjoj diskoteci, ali je vrlo brzo shvatila da će se sa nastupa, umesto bogatija za više hiljada evra, vratiti praznih džepova.

"Sat vremena pre nastupa, Kaća i njeni muzičari došli su u klub gde su ih menadžeri i vlasnik sjajno dočekali. Popili su po piće, proćaskali i tada je Kaća unapred dobila honorar za koncert, koji je odmah stavila u torbicu. Brzo je počela da peva i bilo je stvarno strava, sve dok ona nije rešila da napravi kratku pauzu posle prvog bloka pesama", otkriva bliska Kaćina prijateljica i dodaje da je pevačica iste večeri ostala bez punog iznosa novca koji je te noći zaradila.

"Otišla je nakratko do toaleta da popravi šminku i torbicu sa novcem stavila je kod ogledala.Tamo je bilo baš puno devojaka, pa se Kaća na minut sklonila iz toaleta kada joj je zazvonio telefon, da bi mogla da čuje svog kolegu iz benda koji ju je zvao. Pošto je bilo vreme da nastave koncert, ona se samo brzo vratila, pokupila torbicu i uputila ka bini", dodaje Kaćina drugarica koja je zamolila da joj ne objavljujemo ime.

Foto: PrintskrinFoto: Printskrin

Ona dodaje da je neko od gostiju iskoristio Kaćin trenutak nepažnje, pa je u trenutku dok je ona pričala telefonom iz njene torbice izvadio sav novac, a pevačica je to shvatila tek kada je došla u hotelsku sobu.

"Nije ona imala pojma šta ju je snašlo – nastavila je da peva, super se provela i sjajnu je atmosferu napravila, a doživela je šok tek kada se vratila u hotel i kada je videla da u torbici koju je ponela na nastup nema para. Tek tada je shvatila da je pokradena – vratila je film i setila se da se da je tašnu držala na bini, gde niko nije mogao da je dira, i da ju je iz vidokruga jedino ispustila u toaletu. Baš se iznervirala i odmah požalila kolegama iz benda, jer, realno, to uopšte nisu male pare! Ali, lakše joj je bilo zbog toga što su joj u hotelu ostala sva dokumenta i novac koji je ponela na put, pa je rešila da se ne nervira i da ne razmišlja o tome što joj se desilo."

Foto: Damir DervišagićFoto: Damir Dervišagić

Pevačica Katarina Grujić nije bila raspoložena da o tome govori.

"Jao, odakle vam to?! Ko vam je to rekao? Stvarno neću da pričam o tome, znate da ne komentarišem takve stvari. Najvažnije je da je meni na nastupu bilo prelepo, da su se svi super proveli, a materijalne stvari mi nikad nisu bile bitne", kratko nam je rekla Kaća.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u