Zanimljivo

UVREDILI JE! Gabrijela Pejčev se jedva ODBRANILA! (FOTO)

Objavljeno: 24.06.2016 | 21:48Izvor: medio.rs

Fotografija koju je pevačica objavila, navela je njene fanove da posumnjaju da je u blagoslovenom stanju.

Mlada “Pinkova Zvezda”, pevačica Gabrijela Pejčev stekla je veliku popularnost učešćem u šestoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa “Farma”, a po izlasku sa najpoznatijeg imanja interesovanje za njom ne jenjava.

Iako su je spajali sa mnogobrojnim muškracima, Gabrijela nije želela da govori o svom emotivnom statusu sve do nedavno kada je priznala da je u vezi sa bratom od ujaka Svetlane Cece Ražnatović, Milanom Marinkovićem. Ipak, romansa je bila kratkog daha, a pevačica je javno ispričala da su se sporazumno rastali i da je svako nastavio svojim putem.

Njih dvoje rastali su se u miru, ali Gabrijelina poslednja fotografija koju je objavila na društvenoj mreži Instagram pokrenula je lavinu komentara. Naime, ona je postavila svoju fotografiju na kojoj je ležerno prebacila ruku preko stomaka, a fanovi su posumnjali da je trudna.

Foto: InstagramFoto: Instagram

Dok su njeni pratioci nagađali u kom je mesecu trudnoće i da li nosi dečaka ili devojčicu, ubrzo se lepa Gabi oglasila.

– Aham,stižu blizanci. Ne čekam jedno, blizanci su u pitanju! Pa malo li je što na plus 50 treniram i jedva ostanem živa, još ispade da se gojim i da imam stomak- napisala je Gabrijela u opisu fotografije koju je objavila.

Foto: Printscreen InstagramFoto: Printscreen Instagram

Ona je tako stavila tačku na tvrdnje da je u blagoslovenom stanju, a fanovi će još morati da čekaju trenutak kada će se njihov idol ostvariti u ulozi majke.

Autor: M. Tošić

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u