Zanimljivo

UVEK JE VIDIMO SAVRŠENO SREĐENU I NAŠMINKANU, A EVO KAKO JE VODITELJKA PAROVA IZGLEDALA U STUDENTSKIM DANIMA!

Objavljeno: 25.09.2017 | 19:05Izvor: Puls

Jovanu Jeremić svakodnevno viđamo na "srećnoj televiziji", uvek sređenu i našminkanu, ali, prema sopstvenom priznanju, voditeljka nije oduvek imala novca koliko ima danas.

Pre samo nekoliko godina i ona je bila prosečna studentkinja koja je živela od džeparca koji su joj slali roditelji, te samim tim nije mogla da priušti odevne komade koji su joj sada dostupni.

Jovana JeremićJOVANA JEREMIĆ • INSTAGRAM

- 4. godina Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Iako se tada nije imalo novca za skupocenu garderobu jer smo imali studentski džeparac,ni tada stila nije manjkalo. To je dokaz da je u zivotu najbitnije da umet e,jer ako umete,i maćete sigurno. Suprotno ne važi - napisala je voditeljka u opisu ove fotografije, a zatim dodala:

- I da... Imali smo ideale. Neke smo vremenom izgubili, suočeni u koštac sa životom koji surovo lomi i poput vrtloga nemilosrdno usisava sve u sebe ukoliko ne nađes načina da mu se odupreš, ali nečega je ostalo... Ono što nas je dovelo gde smo sada. Imala sam san... Imam ga još uvek... Igra je tek počela...


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u