Zanimljivo

UDAVALA SE TRI PUTA, IMA ĆERKU KOJU JE PRATILA NOĆU PO BEOGRADU, A EVO KAKO NJENA MEZIMICA IZGLEDA DANAS

Objavljeno: 21.08.2017 | 18:38Izvor: Blic

Ruška Jakić je ikona Beograda, duha grada i miljenica žena koje se ujutru bude sa "dobro jutro, lepotice". Udavala se tri puta, a ima ćerku Anu Nadeždić.

Ana živi u Italiji, kao životni trener, a nedavno je sa suprugom pokrenula i projekat koji služi za dostizanje punog potencijala. Ruška je ipak ostala da živi u Beogradu.


O svojoj mami kaže:

- Moja mama Ruška mi je uvek bila oslonac i sigurnost, uvek je poštovala moje odluke i podržavala me u mojim životnim izborima. Mislim da je to jedna od najvažnijih stvari koja je doprinela da u ovom trenutku budem presrećna životom koji sam izabrala. Bavim se poslom koji obožavam, imam predivan odnos sa mojim mužem koji je zasnovan na poštovanju i vernosti - rekla je Ana za Bgonline.

Ruška je o svojoj ćerki rekla:

- Bilo je perioda kad nije bilo lako, na primer, kad je oko 15. godine Ana bila pankerka... Noću sam je pratila da bih videla šta se to radi na Akademiji, gde su svi izlazili, prerušavala se... Nije bilo mobilnih telefona u to vreme pa sam znala da trčim Bulevarom usred noći jer je ne bi bilo kod kuće u dogovoreno vreme.

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u