Zanimljivo

U sve se mešao: Evo kako je Keba ukrao svadbu Severini

Objavljeno: 25.11.2015 | 10:56Izvor: 24sata.rs

“Svatovska komedija” koja je trajala 720 minuta i koja je počela u režiji Tomaža Pandura, do kraja je prerasla u predstavu Dragana Kojića Kebe. On se za sve pitao.

Šest stotina zvanica, cela estrada, političari, muzičari... svi koji su u nedelju uveče bili na najglamuroznijoj svadbi godine složili su se da je najveća zvezda bio Dragan Kojić Keba.

Time su mlada i mladoženja pali u drugi plan. Scenografija i režija Tomaža Pandura ostala je u senci Kebinog hita „Bre gidi džanum“.

- Na lepšoj svadbi u životu nisam bila. Ta količina cveća, sveća... prekrasna sala, savršeno dekorisana... Sve zvanice su bile vesele, ali je Keba bio najveseliji. Išao je od gosta do gosta, sa svima nazdravljao i svakog je ljubio. Kitio je Džeja novčanicama od 100 evra, a kasnije je i sam uzeo mikrofon u ruke i pevao kao da je Igorova svadba njegov solistički koncert - rekla je za “Blic” Goca Božinovska.

Prema njenim rečima najemotivniji trenutak na slavlju bilo uključenje Nataše Kojić preko Skajpa.

- Oči su joj bile pune suza zbog toga što nije na venčanju svoga brata, pa su i nama suze potekle. Severina je bila najlepša mlada koju sam videla, osmeh nije skidala sa lica i igrala je sve vreme, čak i uz muziku svoga svekra - kaže Božinovska.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u