Zanimljivo

U STRAHU ZA ĆERKU ANGAŽOVALI OBEZBEĐENJE: Anu i Rastu čuva Aleksandrin telohranitelj!

Objavljeno: 25.09.2017 | 10:22Izvor: Kurir

Dečko koji je mesecima vodio računa o zaštiti Karađorđa Subotića i njegove ćerke sada brine o bezbednosti pevačice i njene porodice.

Suprug pevačice Ane Nikolić Stefan Ðurić Rasta unajmio je obezbeđenje koje je donedavno čuvalo učesnicu rijalitija „Parovi“ Aleksandru Subotić i njenog oca Karađorđa. Kako Kurir Stars saznaje, reč o profesionalnom džudisti koji je 24 sata na raspolaganju reperu i pevačici.

- Rasta je non-stop menjao obezbeđenje. Niko mu nije odgovarao. Stalno je imao probleme s momcima koji su brinuli o njegovoj i Aninoj sigurnosti. Ali se to sad promenilo, naručito od kako im se rodila ćerka tara čija im sigurnost na prvom mestu. Reper je potpisao ugovor sa dečkom koji je pre, ali i posle „Parova“ brinuo o ćerki Ljube Pantović i Karađorđu. Taj dečko je ozbiljan i profesionalno radi svoj posao. On je prvak Balkana u džudu i odlično reaguje u svakoj situaciji kad navalentni fanovi žele da se slikaju s pevačem i njegovom ženom - priča naš izvor blizak reperu.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

On kaže da je reper prezadovoljan novim telohraniteljem.

- Rasta je baš zahtevan. Mnogo radi, putuje svuda po zemlji i inostranstvu, a sada mu je lakše jer pored sebe ima čoveka od poverenja. Ne znam tačno kako se zove, ali možete da ga vidite s njim stalno. I Ana je prezadovoljna i konačno može mirno da spava.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u