Zanimljivo

U KLUBU KOMIRAN, MIRIŠE NA ZLOČIN: Ćerka Mileta Kitića posvetila pesmu sinu poznate pevačice, internet se usijao! (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.2016 | 11:12Izvor: Telegraf.rs

- On je mlad i neozbiljan, pa su joj drugarice od početka njihovog zabaljanja govorile da se ne upušta previše u tu romansu, ali ona nije slušala - tvrdi izvor blizak Eleni Kitić

Mlada Elena Kitić nedavno je objavila prvi singl “Folira” koji je privukao veliku pažnju, spot je već sakupio više od šest miliona pregleda na Jutjubu, a kako se priča, Elena je ovu numeru posvetila Mirku Šijanu s kojim je kratko vreme bila u vezi. 

– Elena i Mirko su se kratko zabavljali, a ona je bila fascinirana njegovom pojavom. Mislila je da će njihova veza biti na duge staze, ali se to ubrzo izjalovilo, kada je Mirko povukao još jednu recku na zidu i nastavio dalje. Eleni je dugo trebalo da se pomiri s tim da Mirko nije onakav kakvim ga je zamišljala, te je svoja osećanja iznela u pesmi. Mirko je mlad i neozbiljan, pa su joj drugarice od početka njihovog zabaljanja govorile da se ne upušta previše u tu romansu, ali ona nije slušala. Eto, bar se nešto dobro iz svega toga izrodilo pa je nastala pesma koju je lansirala na estradno nebo – navodi za srpski Telegraf izvor blizak mladoj pevačici.

Foto: Facebook/mirkosijan

Foto: Facebook/mirkosijan

A vi probajte da u stihovima Elenine pesme prepoznate kome ih je zaista posvetila:

- U klubu komiran, on živi za noć, sav istetoviran miriše na zločin, BMW hromiran vozi, ne koči, al’ koga folira kad lažu mu oči…

Sa druge strane, sin Goce Božinovske je ovako odgovorio na pitanje da li zna da mu je Elena posvetila pesmu:

- Ne znam, ja nju gledam kao drugaricu…

Pogledajte spot za numeru “Folira”:

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u