Zanimljivo

U CIK ZORE stigla u Beograd da deli Autogram! Doček na aerodromu! (FOTO)

Objavljeno: 27.06.2016 | 09:37Izvor: medio.rs

Odmor na Kipru je gotov, a Ražnatovićeva se polako vraća poslovnim obavezama.

Novi album pod nazivom “Autogram”Svetlane Cece Ražnatović u subotu je ugledao svetlost dana. Publika i fanovi su bili oduševljeni novim pesmama, a o tome svedoče i brojevi pregleda na pevačicinom “jutjub” kanalu.

Pesma “Autogram” po kojoj album i nosi ime za manje od 24 sata sakupila je oko dva miliona pregleda. Dakle, uspeh u najavi. mada, kada je reč o najpoznatijoj zvezdi na Balkanu, nije nas ni začudilo.

Foto: Pink.rs, Svetlana Ceca RažnatovićFoto: Pink.rs, Svetlana Ceca Ražnatović

Nakon što je mesecima unazad  vredno radila, Ceca je protekle dve nedelje spas i odmor našla na Kipru. Ona je tamo boravila u društvu naslednice Anastasije koja je takođe učestvovala u stvaranju “Autograma”. Pored Anastasije, tamo je boravio i Cecin sin Veljko, kao i Helena, ćerka od Cecine sestre Lidije.

– Zadovoljna sam albumom u potpunosti. Čula sa, da su reakcije fenomenalne, a obavestili su me i za milionske preglede. Baš sam zadovoljna. Trudili smo se i na kraju se to isplatilo – zadovoljna je bila Ceca.

Foto: Pink.rs, Svetlana Ceca RažnatovićFoto: Pink.rs, Svetlana Ceca Ražnatović

Dakle, dame su uživale u suncu, moru ali i miru. Nije bilo novinara niti ičega što bi Ceci narušilo dobar odmor koji joj je preko bio potreban.

Svetlana Ceca RažnatovićFoto: Pink.rs, Svetlana Ceca Ražnatović

Ipak, sve što je lepo kratko traje, pa je tako i odmor završen, a Ceca se, zajedno sa sestričinom, vratila u Beograd. One su rano jutros sletele na beogradski aerodromNikola Tesla.

– Uživala sam na Kipru, ali morala sam odmor da prekinem i vratim se poslovnim obavezama. Sutra me već očekuje finale “Pinkovih zvezda”, a onda i promovisanje novog albuma – istakla je Ceca.

Foto: Pink.rs, Svetlana Ceca RažnatovićFoto: Pink.rs, Svetlana Ceca Ražnatović

Na internetu se pojavio i video-snimak na kojem jedn od Cecinih fanova menja reč suza kroz padeže, ali uz pomoć Cecinih pesama.

– Videla sam to i želim da pohvalim momka. Drago mi je da se na tako šaljiv način mladi edukuju, a još draže mi je kada je reč o mojim pesmama. Ja sam uvek za to – dodala je ona.

PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u