Zanimljivo

U ČETVRTOM MESECU TRUDNOĆE Kilibarda čeka bebu?

Objavljeno: 29.06.2016 | 12:16Izvor: Alo!

Popularna voditeljka Marija Kilibarda u četvtom je mesecu trudnoće, a srećnu vest saznala je na jednoj privatnoj klinici pre dva meseca.

Marija se pre devet dana udala za košarkaša Vladimira Radmanovića, te sada par željno iščekuje prinovu koja stiže za nekoliko meseci.

- Taze mladenci su svadbu planirali tek na jesen, ali kada su saznali da će postati roditelji, Vladimir i Marija su se odlučili da ubrzaju proces. Dugo su krili i lokaciju venčanja da bi se na kraju venčali u Sabornoj Crkvi uz Beogradu, a u najužem krugu porodice, kumova i prijatelja, građanski brak sklopili su na Vladimirovom ranču u Novim Banovcima - priča dobro obavešten izvor.

Zanimljivo je da košarkaš poseduje bogatstvo veće od 43 miliona dolara, što je dovelo do toga da Kilibardu momentalno proglase najbogatijom voditeljkom u Srbiji. Marija se ponudila da potpiše predbračni ugovor, što je Radmanović glatko odbio.

- Marija mu je rekla da joj nije problem da potpiše predbračni ugovor, ali Vlada nije hteo ni da čuje za to. Kaže da takvi dokumenti narušavaju ljubav i da ga boli uvo za pare, da mu je važna samo ona - završava izvor.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u