Zanimljivo

TVRDI DA SE NIJE OPERISALA Ovako je Dragana Džajić izgledala pre samo nekoliko godina

Objavljeno: 07.12.2016 | 12:28Izvor: Blic

Dragana Džajić počela je da privlači pažnju javnosti i medija pre nekoliko godina, zahvaljujući svom slavnom ocu, fudbalskoj legendi Draganu Džajiću, ali i atraktivnom izgledu.

Zbog školovanja i poslovnih obaveza u Monte Karlu Dragana je retko dolazila u Beograd, ali mnogima je zapalo za oko da je svaki put izgledala pomalo drugačije. Nekada zbog različite šminke i frizure, a nekada zbog navodnih odlazaka "pod nož".

Draganu mnogi smatraju za ljubiteljku plastične hirurgije, ali ona je nedavno za "Blic" demantovala da se podrvrgla estetskim intervencijama.

- Ne treba tome pridavati značaj. Da li je neko uradio nešto ili nije, to je stvar te osobe. A drugo, treba imati u vidu da sam ja jako mlada devojka i meni nije potrebno da radim nešto. Mada, kada budem malo starija, verovatno ću i ja imati potrebu da korigujem nešto - rekla je Dragana, i dodala:

- Ja imam 25 godina, ja sam jako mlada, čini mi se da sve mlade devojke i mladi momci lepo izgledaju. Drugo, ja sam u treningu od svoje šeste godine, trenirala sam balet, išla sam u baletsku školu, takmičila sam se.

Ovako je izgledala pre četiri godine

Ovako je izgledala krajem 2012. godine

Ipak, ovim nije uspela da ubedi mnoge koji su uvereni da su za njen izgled zaslužne posete plastičnom hirurgu. Kako se Dragana menjala tokom prethodnih nekoliko godina, pogledajte u galeriji.

Te 2012. godine imala je drugačiji imidž.

Već 2013. izgledala je drugačije

U maju 2013.

Na leto 2014. pokazala je obiline na plaži u Crnoj Gori

Na venčanju Simona de Karića u novembru prošle godine

Na koncertu Zdravka Čolića pre dve godine.

Na modnoj reviji u aprilu 2016.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u