Zanimljivo

TRAMPE, DALJE RUKE OD MOJE ANE! Švajni zna ko mu merka ženu!

Objavljeno: 19.05.2017 | 15:19Izvor: medio.rs

Čuo sam šta je predsednik SAD Donald Tramp izjavio za moju Anu, moraću da pričuvam ženu, biću na oprezu, kaže Bastijan Švajnštajger

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp zaljubljen je u moju suprugu Anu Ivanović,kaže nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger! Muž naše teniserke ističe da će zbog toga morati da obrati dodatnu pažnju na svoju lepšu polovinu.

Tramp je prošle godine srpskom ministru inostranih poslova Ivici Dačiću 15 minuta pričao o Ani Ivanović i na kraju rekao da je ona najlepša žena na svetu.

Moćna izjava

Ana i Švajnštajger su se u međuvremenu venčali i preselili u Ameriku, tačnije u Čikago, pa su se novinari nemačkog "Bilda" u razgovoru sa Švajnijem našalili da je došao mečki na rupu, jer će njegova supruga sad biti Trampu nadohvat ruke.

Čuo sam šta je predsednik Tramp izjavio za Anu. Šta da vam kažem? Moraću da pričuvam ženu, biću na oprezu. Šalu na stranu, to je baš moćna izjava i ja s time mogu samo da se saglasim - uz osmeh je dodao Švajnštajger.

Twiter/Ana Ivanović

Bastijan i Ana preselili su se u martu u SAD, pošto je bivši nemački reprezentativac potpisao ugovor sa Čikago Fajerom, koji s klupe predvodi srpski trener Veljko Paunović. Švajnštajgerovi su nedavno iznajmili stan koji plaćaju 30.000 evra mesečno.

Iz dana u dan sve više se u Čikagu osećam kao kod kuće. Imamo divan stan, odmah iza ugla je ogromno jezero. U mom Rozenhajmu u Nemačkoj imamo jezero Simze, a ovde je Mičigen. Doduše, ovo je malo veće - nasmejao se Švajni, budući da se jezero Mičigen prostire na 58.000 kvadratnih kilometara i peto je najveće jezero na svetu.

Švajni je dodao i da mu se život u Americi više dopada od onog u Evropi.

Ima ovde divnih restorana u koje često odlazim sa Anom. Stalno smo napolju, mnogo šetamo, obilazimo, odlazimo u muzeje... U Čikagu imate baš mnogo načina da lepo provedete vreme. Ovde su ljudi opušteniji nego u Evropi. Na autoputu možeš da zaobiđeš automobil i levo i desno, nema problema. Čikago ima dva jaka tima u bejzbolu, Kabse i Vajt sokse, zatim čuvene Bulse u košarci i Blekhokse u hokeju. Lepo je upoznati drugačiju kulturu.

Šou-majstori

Drugačija kultura podrazumeva i drugačiji folklor koji prati fudbalske utakmice. Švajnštajgera je najviše iznenadilo intoniranje himni pred svaki meč, ali ubrzo se navikao.

Debitovao sam u meču protiv Montreala. Pre utakmice intonirane su himne Sjedinjenih Američkih Država, pa Kanade. Očekivao sam da će meni za dobrodošlicu da intoniraju i nemačku himnu, ali nisu. Šalim se naravno, ali to je jedna od većih različitosti u odnosu na Evropu. Često imate vatromet pre utakmice, pa trenutak kad se pogase sva svetla, ali to su uobičajene scene na sportskim takmičenjima u SAD. Naviknete se lako na te stvari - istakao je Švajnštajger.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u