Zanimljivo

TOMO, ŠTA TI BI: Vaterpolisti osvojili zlato, a predsednik Srbije im čestitao srebro

Objavljeno: 26.06.2016 | 18:19Izvor: Kurir

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić obrukao se pošto je vaterpolistima Srbije čestitao drugo mesto na završnom turniru Svetske lige u Kini, iako su naši "delfini" odbranili titulu u ovom takmičenju.

Vaterpolisti Srbije su ranije danas u finalu Svetske lige pobedili selekciju SAD-a i po četvrti put uzastopno osvojili ovo takmičenje.


Iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Srbije prvo je stigla čestitka sledeće sadržine.

"Predsednik Republike Tomislav Nikolić čestitao je vaterpolo reprezentaciji Srbije osvajanje drugog mesta u Svetskoj ligi.

Uz velike muke, uz brojne prepreke, svojim trudom, znojem i samopožrtvovanjem ste još jednom ste obradovali Otadžbinu i sve naše građane time što ste se plasirali u sam vrh Svetske lige. Iako nam je ovaj put na kraju sreća okrenula leđa, vi ste ponovo celom svetu pokazali kako se bore pravi šampioni. Srbija, vaša zemlja, vam je još jednom zahvalna", ističe se u poruci predsednika Nikolića.



Potom je stigla ispravka iz Službe za saradnju sa medijima Predsednika Republike.

"Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić čestitao je vaterpolo reprezentaciji Srbije osvajanje prvog mesta Svetske lige u Kini. Još jednom ste velikim samopožrtvovanjem, upornošću i ličnom hrabrošću pokazali celom svetu da Srbija, iako geografski mala zemlja, može da se meri i sa najvećim i najbogatijim državama, samo ako smo složni i ako zapnemo svi kao jedan. Otadžbina vam je zauvek zahvalna", ističe se u poruci predsednika Nikolića.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u