Zanimljivo

Tamara Dragičević se oglasila prvi put nakon porođaja (FOTO)

Objavljeno: 07.12.2016 | 12:20Izvor: medio.rs

Jedna od najpopularnijih mladih glumica ostvarila se pre nekoliko dana u u najlepšoj životnoj ulozi, a danas se prvi put od porođaja oglasila na društvenim mrežama.

Porodica Petra Benčine i Tamare Dragičević od nedelje uveče bogatija je za jednog člana: na svet je došlo njihovo prvo dete, devojčica kojoj je srećni par dao ime Staša. 

Javnosti još uvek nisu poznati detalji porođaja i njihovih prvih dana u ulozi mame i tate, ali je Tamara veličanstvenom fotografijom koju je objavila na društvenoj mreži Instagram otkrila kako se oseća u ovom trenutku.

Ona je, naime, objavila fotografiju koja je munjevito prikupila više od 3.000 "lajkova" i pobrala simpatije njenih obožavalaca i kolega na društvenoj mreži Instagram.

Tamara se, naime, prisetila svog i Petrovog venčanja koje je održano u junu ove godine, kada su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav u najromantičnijem ambijentu koji možemo da zamislimo.

U belom od glave do pete, Tamara i Petar stali su na ludi kamen na pesku Ade Bojane, na obali mora, a potom upriličili prelepo slavlje za porodicu i prijatelje.

Pri tome je nastao veliki broj fotografija koje je ekskluzivno objavio magazin Story, a jedan od ovih romantičnih prizora Tamara je podelila nekoliko dana posle porođaja.

 

 

STORY.RS

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u