Zanimljivo

TAJNO VENČANJE: Rada se UDALA za Milana, DALEKO OD MEDIJA! (FOTO)

Objavljeno: 23.05.2017 | 22:36Izvor: medio.rs

Pevački par je svadbeno veselje organizovao van Beograda.

Atraktivna pevačica Rada Sarić pre dva meseca otkrila je da je u drugom stanju i da čeka bebu sa dugogodišnjim emotivnim partnerom, pevačem Milanom Čolovićem. Čim su saznali lepe vesti, oni su zakazali svadbu. I došao je i taj dan...

Autor: Printscreen Instagram

Kako saznajemo, Rada i Milan danas su se zakleli na večnu ljubav u Kraljevu, rodnom gradu Čolovića, koji je inače sin Tomislava Čolovića, vlasnika legendarnog hita narodne muzike 'Mali mrav'.

Autor: Printscreen Instagram

"Rada i Milan su se odlučili da svoju ljubav krunišu brakom čim su pre dva meseca saznali da će postati roditelji. Odmah su zakazali salu za venčanja u Kraljevu i isplanirali sve do detalja. Njihovim prijateljima bilo je čudno kada su im saopštili da će svadba biti u utorak, a taj dan izabrali su jer za njih ima posebno značenje. Oni nisu želeli da prave medijsku pompu, pa tako nisu u javnost iznosili ni detalje o venčanju, a na veselje su pozvali pojedine kolege, bliske prijatelje i rodbinu" - kaže dobro obavešteni izvor blizak mladencima za Pink.rs.

Autor: Printscreen Instagram

Njihovo veselje uveličao je i pevački par, Ivana Pavković i Petar Mitić koji su se fotografijom sa svadbe pohvalili na društvenoj mreži. 

Pored Ivane i Petra, od kolega su na Radinu i Milanovu svadbu, kako saznajemo, pristigli i Saša Matić, Aco Pejović, Milan Dinčić Dinča i Slobodan Đurković.

Izvor:Pink.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u