Zanimljivo

SVIDEO JOJ SE Dara slala Čedi svoj po*no film?!

Objavljeno: 27.09.2016 | 00:09Izvor: Alo!

Pevačica Dara Bubamara bacila je oko na političara Čedu Jovanovića, pa mu je preko zajedničkog prijatelja poslala nekoliko svojih porno-fotki.

Vole ga žene: Čeda  JovanovićRazvedenoj folkerki se dopada oženjeni predsednik LDP. Pošto nije imala priliku da ga upozna, zamolila je zajedničkog poznanika da mu pokaže njene eksplicitne fotke.

- Dara nije želela da direktno stupi u kontakt s njim, već je pokušala preko posrednika. Čeda ništa nije komentarisao dok je brzinski gledao njene slike. Kasnije je rekao da ne želi da se petlja sa njom, jer je oženjen - otkriva izvor Kurira.

Dok Čeda nije hteo da potvrdi ili demantuje da je video fotke, Dara je rekla da je srećna što njene fotke usrećuju muškarce.

- Apsolutno me ne zanima šta će političari reći! Moje nage slike su videle i ptice na grani. Drago mi je, neka gledaju moje slike ako će im biti život lepši. Volim da činim ljudima da im bude lepo - rekla je Dara.

Ona i dalje tvrdi da su joj slike ukradene, a da ih ona lično nijednom muškarcu nije poslala.

- Na sudu ću dokazati ko je ukrao slike iz mog telefona i kome su date. Niti sam slala Čedi, niti Đuri, niti Peri - rekla je Dara Bubamara.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u