Zanimljivo

SVE PRŠTALO: Kristijanova žena telefonom pozvala balerinu, evo šta su sve rekle jedna drugoj!

Objavljeno: 30.11.2015 | 12:24Izvor: Telegraf.rs

Dok je Kristijan spavao, Ivana je sa njegovog telefona nazvala balerinu i nastao je opšti haos

Nakon što je nedeljama gledala Kristijana i balerinu na “Farmi”, Golubovićevoj supruzi Ivani je konačno prekipelo i juče je telefonom pozvala Jelenu Milošević. 

– Kristijan mi je slao SMS i pitao me: “Šta da radom sa Ivanom?”. Da li da je ostavim? Kaži da me voliš!. Odgovorila sam mu da ga volim. A onda je telefon zazvonio. “Dobro veče, ovde Ivana. Ja nemam ništa protiv vas dvoje. Vidim da se Kristijan zaljubio u tebe. I znam da ste bili intimni. Ne bih da vam smetam i hvala što ste mi otvorili oči. Zatim je spustila slušalicu – ispričala je balerina koja je ubeđena da će Golubović zbog nje ostaviti suprugu.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Međutim, Kristijan ima malo drugačiju verziju ovog razgovora…

– Spavao sam, a Ivana je preko mog telefona pričala sa balerinom. Uhvatila je glumicu na blef i ova joj je priznala da bi bila sa mnom, da me voli i želi. Baš su se posvađale. Potom me je Ivana probudila, pa smo i mi ušli u žustru raspravu. Rekla mi je da joj se ne dopada što balerina to tako priznaje, što mi se obraća kao da nemam ženu. Kazao sam Ivani da je postupila podmuklo, jer Jelena gaji emocije prema meni, kao i da ju je navukla da se otvori – rekao je Golubović koji je dodao da nikada ne bi prevario Ivanu kao i da mu ne pada na pamet da se razvodi zbog Jelene Milošević.

Foto: Facebok/Kristijan Kiki Golubovic

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u