Zanimljivo

SVE O FAMOZNOJ HALJINI Severinina venčanica od 10.000 evra

Objavljeno: 26.11.2015 | 15:32Izvor: Blic

Čak 400 metara najfinije svile i 15 metara čipke utrošeno je na fenomenalnu kreaciju za beogradsko venčanje hrvatske Severine, doskora Vučković, a sada Kojić

Matija Vujica, čuvena hrvatska kreatorka, i pet asistentkinja mesec dana ručno su šile Severininu venčanicu, a one su sašile i ostale dve haljine koje je Seve nosila na venčanju.

- Imala sam tremu dok sam je radila, mesec dana, svakodnevno. Suprug kaže da sam bila nepodnošljiva. Severina mi nije stvarala pritisak, ali ja jesam sama sebi. Ona me je za sve to vreme nazvala samo jednom i imala samo jednu probu, ali sve je na kraju ispalo savršeno. Haljina je predivna, raskošna, ali na njoj. Mislim da je Severina bila najlepša mlada na svetu - otkrila je za „Blic“ detalje Matija Vujica.

O ceni venčanice Matija nije htela da govori, ali naš izvor blizak ovoj kreatorki nam je otkrio da je za Severininu venčanicu upotrebljena najkvalitetnija svila kupljena u Italiji i da je ukupno haljina koštala 10.000 evra.

 

Kliknite za uvećanje (+/-)

Ipak, naš izvor tvrdi da Severina nije platila venčanicu, jer je to bio kreatorkin poklon za pevačicu, koja je i njena najbolja mušterija. Matija je rekla i da je ovo bilo njeno „najlakše venčanje“ jer su se pevačica i dizajnerka našle jednom kako bi Severina rekla šta želi, a onda je još jednom u septembru dala smernice.


- Jedina proba bila je u subotu pre nego što je otputovala u Beograd - kaže Matija, oduševljena što joj je Seve dala svu slobodu.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u