Zanimljivo

SVAĐA NA INSTAGRAMU! Manekenka se obračunala sa devojkom koja je KRITIKOVALA njen izgled! (FOTO)

Objavljeno: 28.06.2016 | 14:12Izvor: medio.rs

Sofija Milošević počela je žestoko da odgovara na prozivke po društvenim mrežama.

Devojka srpskog fudbalera i napadača Intera Adema LjajićaSofija Miloševićizgleda fenomenalno, ali po društvenim mrežama su se javile prozivke.

Manekenka je na svom profilu na Instagramu objavila selfi fotografiju, a onda su krenuli komentari koji su bili i pozitivni, ali i negativni.

Jedan od pratilaca je baš opleo po manekenki.

– Mnogo si lepa u faci, ali za moj ukus mnogo si mršava. Sindi Kraford je isto bila lepotica kad je bila mlađa, ali nije izgledala anoreksično pa je bila uspešna. Tvoje telo me podseća na telo Anđeline Džoli sada, a svi znaju kako ona sada izgleda u odnosu na ranije – glasio je njegov komentar.

Iako je delovalo da će ovaj komentar proći nazapaženo, manekenka je kasnije odgovorila na isti i nije baš imala lepe reči.

– Hvala na komplimentima. Ne držim dijete, a kada bih i probala brzo bih ih i prekršila. Imam genetsku predispoziciju da budem mršava, s tim što vodim računa da jedem zdravo jer smatram da je to u današnje vreme normalno. Ako te moja prirodna kilaža na neki način vređa, tvoje je da me ne pratiš. Sindi Kraford ima Instagram, koliko ja znam, tako da – poručila je manekenka.

sofijaFoto: PrntScr Instagram

Sofija izgleda ne može više da izdrži kritike, pa je rešila da odgovara istom merom.

 

Autor: N. Petričević

  • PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u