Zanimljivo

SUNČICA PREBOLELA TENISERA: Viktorova bivša u vezi s fudbalerom! Hvala ti što postojiš, što si me...

Objavljeno: 28.08.2016 | 10:09Izvor: Kurir

Dugo je bila lepša polovina Troickog, za kog je i dalje pitaju, ali Travica je sada sreću našla uz svog tri godine mlađeg sugrađanina.

- Hvala ti što postojiš, što si me prihvatio sa svim mojim manama i vrlinama, najdivnije biće na svetu!

Ovu ljubavnu poruku je na svom Instagram profilu, uz pesmu Olivera Dragojevića „Bez tebe“, manekenka Sunčica Travica (30) poslala svom novom dečku Aleksandru Radišiću (27) i tako otkrila da je ponovo zaljubljena!

Tiha patnja

Lepotica koja je pre tri godine prekinula romansu s Viktorom Troickim sve ovo vreme od raskida s teniserom bila je slobodna, posvetila se karijeri i snimanjima modnih editorijala u Turskoj, a onda je ljubav pronašla tamo gde se najmanje nadala - u rodnoj Rumi.

I Aleksandar Radišić je, kao i Travica, iz tog grada u Vojvodini. Tri godine je mlađi od manekenke i radi u jednoj osiguravajućoj kući. Do pre dve godine igrao je fudbal. Tokom fudbalske karijere promenio je tri kluba: Donji Srem, Sloven iz Rume i Dolinu iz Padine. Kada je shvatio da od fudbala leba nema, posvetio se konkretnijem biznisu. Izvor Kurira kaže da mu je lepa sugrađanka oduvek bila tiha patnja.

- Aleksandru se Sunčica dopada već godinama! Kad god bi neko od društva pomenuo našu zgodnu Rumljanku, Sale bi rekao da je ona za njega najlepša žena na svetu! I eto, sada je s njom u vezi. Oni su svež par, nema ni mesec dana kako su zajedno, ali ljubav je očigledna. Mislim da se i ona zaljubila u njega. A kako i ne bi! Sale je kvalitetan čovek, svaka žena da ga poželi - kaže za Kurir prijatelj bivšeg fudbalera.

Nikad više!

Interesantno je da je Travica nedavno u jednom intervjuu izjavila da joj posle Viktora Troickog više ne pada na pamet da bude u vezi sa sportistom jer tako nešto za ženu znači previše odricanja i, kako je rekla, „veza je osuđena na propast“. I posle tri godine ispunila je svoju želju! Dečko joj je bivši sportista, živi u istom gradu, pa ljubav sada samo može da cveta!

 


 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u