Zanimljivo

STRAŠNO Suzana i Simeon za dlaku izbegli smrt!

Objavljeno: 21.08.2017 | 20:21Izvor: medio.rs

Voditeljka Suzana Mančić podelila je sa javnošću stravične detalje kada su ona i njen partner Simeon Ocomokos jedva izvukli živu glavu.

Čitava drama desila se na grčkom ostrvu Kitera, gde su Suzana i Simeon letovali. Požar je zahvatio ovo ostrvo, a usred katastrofe našao se i ovaj par.

- Ljudi moji, ono je bilo strašno! U trenutku vidite dim u šumi a već u narednom kako ozbiljan plamen guta sve pred sobom. U tim trenucima ne znaš šta da radiš. Ljude je uhvatila panika, počeli su da beže, da vrište. Nije mi bilo svejedno, samo sam uhvatila Simicu za ruku da se u onoj gužvi ne izgubimo - rekla je "Loto devojka" za "Informer" i otkrila kako se završio ovaj haos.

- Vrlo brzo nam je policija javila da treba da se spremimo za evakuaciju. U trenutku ne znas ni gde da ideš ni šta da pokupiš. Mozak ti blokira u momentu, ali hvala bogu da smo se vrlo brzo opasuljili. Svi su pokupili samo najosnovnije stvari i počeli da beže jer se nije znalo kad će vatrogasci uspeti da obuzdaju tu vatrenu stihiju. Prvo smo krenuli ka aerodromu da se evakuišemo, ali smo na pola puta saznali da su svi letovi otkazani zbog gustog dima, da vam ne pričam koja se kolona stvorila na toj deonici. Simon je sve vreme bio na telefonu. Njegov dugogodišnji prijatelj ima brod i sva sreća da su bili udaljeni samo 15 minuta od Kitere, tako da je brzo došao po nas, hvala dragom bogu da niko nije nastrado - završila je voditeljka. 

Izvor:Informer


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u