Zanimljivo

STARLETA IZ BIA: Vesna koristi propusnicu Agencije za slikanje sa poznatima

Objavljeno: 01.10.2016 | 22:00Izvor: Kurir

Kapetanka Vesna Zafirović slikala se s drugaricama na koncertu s propusnicom na ime državne institucije i time se pohvalila

Nekada su devojke koje vole da pokazuju previše kože i guraju atribute u prvi plan završavale karijeru u kafani, a danas u Bezbednosno-informativnoj agenciji. Bar sudeći prema fotografijama do kojih je došao Kurir.

Četiri dame fotografisale su se s propusnicama na ime BIA na koncertu u čast Tome Zdravkovića pre nekoliko dana u Kombank areni. Ful namontirane, ponosno drže propusnice za pomenuti koncert na kojima je velikim crnim slovima istaknuto - BIA.

BIA, snajka, BIA... Vesna s drugaricama na InstagramuBIA, snajka, BIA... Vesna s drugaricama na Instagramu

Plavuša koja je i postavila sliku na društvenu mrežu Instagram zove se Vesna Zafirović. U njenom albumu na Instagramu nalazi se i slika na kojoj je ona u crnoj uniformi pored mete na kojoj je vežbala gađanje. Na uniformi se nalaze obeležja na grudima, desnom rukavu i na ramenu, ali ih je ona precrtala do neprepoznatljivosti.

Na Instagramu je Zafirovićeva zakačila i sliku s Acom Lukasom, pevačem, kao i sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović i njenim bivšim dečkom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom. Na jednoj fotografiji je u provodu s poznatim advokatom Goranom Petronijevićem, koji je zastupao i Radovana Karadžića, bivšeg predsednika RS. Njen zaštitni znak, bar sudeći prema slikama - grudi, na svakoj slici su u prvom planu.

U bogatom albumu mesto je našla i slika s pevačicom Dušicom Grabović, koja se proslavila učešćem u rijalitiju „Farma“, gde je često gledaoce častila golim grudima i izazovnim plesom u tanga gaćicama.

Zafirovićeva je do pre nekoliko godina radila u pasoškoj kontroli i karijeru je nastavila u okviru MUP.
- Znam da je napredovala dosta. Postala je kapetan, ali gde sada radi, ne znam - kaže u razgovoru za naš list njena poznanica koja je insistirala na anonimnosti. 

U međuvremenu, stigao je i odgovor BIA.

„Vesna Zafirović nije zaposlena u BIA. Pošto ni nama nije jasno o kakvoj je propusnici reč, smatramo da bi bilo najcelishodnije da to pitate osobu koju ste pomenuli u svojim pitanjima“, navodi se u saopštenju BIA.

E. A.


 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u