Zanimljivo

Stariji naslednik Lidije Vukićević je poznati fudbaler, a ne biste pretpostavili kojim odlično plaćenim poslom se bavi njen mlađi sin

Objavljeno: 24.09.2017 | 20:02Izvor: Blic

Poznata glumica Lidija Vukićević je neko ko može da se pohvali sjajnim izgledom i u petoj deceniji. Ono što je za nju veće bogatstvo od lepote su njeni sinovi Andrej i David od kojih je svako uspešan u svom poslu.

Stariji sin Andrej je uspešan fudbaler i igra za fudbalski klub Bežanija. Bio je i član reprezentacije Srbije do 21 godine. Ima 25 godina. Informacije o njemu su javnosti delimično i poznate.

Međutim, glumica može da se ponosi i svojim mlađim naslednikom. David, iako ima samo 22 godine, uspešan je na svom zanimanju koje ne odabere baš svako. Samo retki se usude da se bavi time. On je pilot i njegov posao važi za jedan od odlično plaćenih. Lidija je srećna njegovim uspehom podelila fotografiju Davida na njegovom radnom mestu. Komentari u vidu pohvala preplavili su njen instagram, a mnogi pratioci su joj čestitali jer je uspela da dva muškarca izvede na pravi put.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u