Zanimljivo

STANIJA RAZOČARANA: Kristijan me prodao za male pare!

Objavljeno: 14.02.2016 | 08:36Izvor: Kurir

Izdao si i sebe i mene. Ti si mi najveće razočaranje. Ne žalim novac koji sam ti dala, zbogom zauvek, poručila je Dobrojevićeva Goluboviću

Stanija Dobrojević kuka zato što ju je povredio Kristijan Golubović!Kriminalac je preksinoć, čim mu je poklonila 12.000 evra, otrčao u TV emisiju i pljuvao po njoj, tvrdeći da je starleta zaljubljena u njega, da zna s kime je sve spavala i da mu nije dala dovoljno novca!

Pobednica „Farme 6“ za Kurir je rekla da, posle svega što se desilo među njima, Kristijana više ne želi da vidi.
- Vođena savešću i karakterom, kao i tim da mi je obraz važniji od novca, deo nagrade od pobede dala sam Kristijanu. Svojevoljno, bez ikakve obaveze prema njemu i od srca. Nijednu ružnu reč nisam rekla o njemu niti ću, a njegovo gostovanje u emisiji govori o njemu samom. Prodao je i sebe i mene, i naše prijateljstvo zbog šake para! Ne žalim novac koji sam mu dala, iako posle svega nije zaslužio ni da mu kažem zdravo. On mi je još jedno životno razočaranje i lekcija. Ja sam svoju reč održala. Kristijane, zbogom zauvek! - kaže Stanija.

Foto PrintscreenFoto Printscreen

Kriminalac je u petak uveče na televiziji Pink ponovo napravio cirkus izmišljenim pričama o odnosu s Dobrojevićevom.
- Znam ljude koji su spavali s njom, ja to nikad nisam njoj pomenuo. Nisam došao nju da pljujem, nego da kažem ko je vera, a ko nevera. Ona je spremna sve za pare da uradi. U pet telefonskih razgovora ja sam to shvatio. Sahranio sam Stanijinu mizeriju. Ona je javno hiljadu puta rekla da će celu nagradu dati meni. Meni je Stanija na Farmi izjavila ljubav, šapućući, naravno. Ona sad doživljava pravu istinu, evo vam Stanija koju sam ja štitio i pomogao joj, evo šta je ona meni dala, 1.468.000 dinara. Ovaj novac daću ženi. Nisam dobio koliko sam zaslužio. Daću joj to, pa koliko joj to znači, neka kupi bombone, šminku, tom detetu nešto... - pričao je nepovezano Kristijan.

(I. E.)

Evo kako se Golubović obratio kada mu je Stanije isplatila novac


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u