Zanimljivo

STANIJA JE BAŠ OPTIMISTIČNA Želim duet sa Draganom Mirković

Objavljeno: 08.12.2016 | 10:50Izvor: Alo!

Stanija Dobrojević, donedavno starleta, a sad pevačica, za „Alo!“ otkriva prve impresije, koliko naplaćuje tezge, ali i koga od pevača posebno poštuje.

- Postadoh i ja pevačica, krenulo iz zezanja, ali postalo ozbiljna priča! Šta da vam kažem - rekla nam je pevačica uz osmeh.

- Prvu pesmu su dočekali na nož. Mnogo je negativnih komentara bilo, gotovo svi su bili negativni. Meni je žao zbog toga. Druga im se mnogo više svidela. Meni je malo žao moje prve pesme. Izgleda da nije problem moje pevanje, već nisu mogli da me prihvate kao pevačicu. U smislu, kako starleta da peva - kaže Stanija i otkriva ko joj je uzor.

- Nikada nisam imala uzore. Eto, dok sam bila dete, volela sam Draganu Mirković, u tinejdž vremenu je bila Britni Spirs, a sada bih izdvojila Jelenu Karleušu - objašnjava Dobrojevićeva, a na pitanje da li bi snimila duet sa Draganom Mirković, kaže:

- Kako da ne. Mislim da je to u ovom trenutku malo nezamislivo, ali oduvek sam volela njene pesme, energiju, kada se smeje.
Stanija otkriva da je već ugovorila tezgu za Novu godinu.

- Ja prodajem i izgled i ime koje sam već napravila, tako da je to pozamašan paket. U Austriji ću pevati za Novu godinu. Mnogo je bolja suma nego kad pevam vikendom - kaže Stanija i otkriva zašto ne peva u Srbiji.

- Radujem se prvom nastupu u Beogradu. Još nisam imala nastup u Srbiji. Počelo je pozamašnom svotom koju ovi u Srbiji nemaju da plate, kada čuju, nije im dobro. Za preko to nije skupo, ali za Srbiju jeste - završava ona.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u