Zanimljivo

ŠTA VIKI ZAISTA MISLI O BEKUTI: Pevačica progovorila o Aninim brutalnim napadima u Zvezdama Granda!

Objavljeno: 26.05.2017 | 14:34Izvor: Kurir

Viki Miljković jedna je od najblažih članica žirija “Zvezda Granda”. Vrlo smirena, nenametljiva, pevačica je često na meti koleginica Jelene Karleuše I Ane Bekute koje je prozivaju zbog akcenta. Međutim, Viki kaže da ne obraća pažnju na njihove opaske, te naglašava da je svesna svojih kvaliteta.

Prošao je i četvrti krug. Kada vas pitaju ko je najstroži član žirija, šta vi kažete?

"Nema tu najstrožeg ili manje strožeg člana žirija. Svi smo kompetentni, adekvatni i sve zavisi kako koji kandidat otpeva, tako ga i mi ocenjujemo. Samim tim, svako od nas bude jedan od najstrožih članova žirija u datom momentu".

Kada krene emisija, svi ste složni, međutim, brzo ta smirena situacija postane vrlo uzbudljiva sa puno svađa. No, vas najčešće napadaju Ana Bekuta i Jelena Karleuša.

"Ana Bekuta je pre svega moja draga koleginica i jedan fenomenalan pevač. Mislim da je glupo pričati o njenom pevanju i ja je zaista obožavam. Ana je jedna blaga gospođa koja ume nekada da se našali na jedan specifičan način".

A, kakav je vaš komentar kada vam Jelena Karleuša kaže da ste dobra pevačica, ali da nikada nećete biti zvezda?

"Ja se ne vređam. Mene može da uvredi samo istina. Neko sam ko čvrsto stoji na zemlji i neko ko ne pada na sitne provokacije. Naše uspehe treba da procenjuje publika, jer smo mi tu zbog njih. Ljudi koji nas prate, slušaju, dolaze na naše nastupe... oni treba da govore da li je neko zvezda".

Vaša famozna rečenica je bila: “Šta će mi padeži kada znam da pevam”. Važi li to i dalje?

"To je bila malo više šala. Ja potičem odakle potičem i ponosna sam na to. I kada bih se ponovo rodila i kada bih mogla da biram, izabrala bih Niš. Pričam tako kako se tamo govori. Ja sam prosto narodski čovek i ne želim da budem isfolirana. Želim da budem to što jesam".


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u