Zanimljivo

SRPSKE ŽENE SU GENETSKI ŽRTVE! Katarina Radivojević: Služiću samo svom suprugu!

Objavljeno: 28.07.2016 | 14:34Izvor: medio.rs

Ne volim predrasude, ali svakako smatram da srpska i crnogorska žena imaju duboko u sebi urezan genetski kod žrtve, rekla je glumica.

Katarina Radivojević je, posle mnogo vremena provedenog na relaciji Amerika – Srbija, došla na ove prostore kako zbog snimanja nove serije, tako i zbog predstave koju igra u Crnoj Gori.

Dugo je nije bilo u medijima, a Katarina je pred premijernim kamerama odgovorila na svako pitanje.

– Nisam pristalica toga da izlazim u medije sa svojim privatnim životom, čak sam i veliki protivnik toga.  Svoj privatni život čuvam veoma dobro – rekla je na početku popularna glumica.

Kako u predstavi glumi sluškinju, zanimalo nas je da li je i kome ona služila u privatnom životu.

– Meni to služenje ne ide najbolje, ali eto, nadam se da ću samo svom mužu služiti jednog dana. Ne volim predrasude, ali svakako smatram da srpska i crnogorska žena imaju duboko u sebi urezan genetski kod žrtve – rekla je Katarina.

Baveći se glumom u Americi shvatila je koliko su ljudi u tom poslu zamenjljivi.

I dok je tamo disciplinovana, ocde je smatraju previše slobodnom devojkom.

– Mislim da sam slobodoumna, samostalna, a kada žena ne zavisi ni od koga i kada je uspešna a pritom i lepa, to se teško prašta – rekla je Radivojevićeva.

Zajedno sa koleginicom Mirjanom Karanović godinama je bila gost nudističkih plaža u Crnoj Gori, ali ove godine paparaci nisu uspeli da je uhvate.

– To ne treba da bude tabu tema, ali iskreno da kažem, ja više nisam nudistkinja, bar ne u Crnoj Gori zato što nisu uspevali da sačuvaju moju intimu. Ako odete na nudističku plažu, očekujete da ćete biti zaštićeni, a mi svi koji smo odlazili na nudističke plaže, bili smo svedoci da nismo zaštićeni.

Katarina će nastaviti da skirva svoj privatni život od javnosti i pokušaće da promeni medijsku sliku o sebi isključivo svojim ulogama.

Autor: M. Đurović

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u