Zanimljivo

Srećan rođendan Ani Nikolić: 10 fotografija kojima ćemo se diviti zauvek

Objavljeno: 27.09.2016 | 15:43Izvor: medio.rs

Kada je Beoviziji 2003. godine zapevala "Januar", svi mediji pisali su o lepoj Paraćinki vatrenih pokreta i nenadmašne lepote. Godinama kasnije, ona je ostala san muškaraca na Balkanu.

Kako su se hitovi nizali, a Ana sazrevala, broj njenih fanova je sve brže rastao. Ipak, slavna pevačica nije stekla toliko obožavalaca samo zahvaljujući jedinstvenom glasu i odličnim pesmama, nego i zbog svoje lepote. 

Od njenog prvog pojavljivanja, Anino lice se svrstavalo u one koje je nemoguće zaboraviti nakon što ga samo jednom vidite, a njena vatrenost tokom plesa i neposrednost u razgovoru s predstavnicima medija učinili su da je zavolimo veoma brzo.

Na veliku žalost muškog dela publike, pevačica se u julu ove godine udala za reperaStefana Đurića Rastu, ali uvek možemo da uživamo u njenim prelepim fotografijama, zar ne?

Kada je Beoviziji 2003. godine zapevala Kada je Beoviziji 2003. godine zapevala Kada je Beoviziji 2003. godine zapevala Kada je Beoviziji 2003. godine zapevala Kada je Beoviziji 2003. godine zapevala Kada je Beoviziji 2003. godine zapevala Kada je Beoviziji 2003. godine zapevala Kada je Beoviziji 2003. godine zapevala Kada je Beoviziji 2003. godine zapevala STORY.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u