Zanimljivo

SRBIN MAGNET, SVETSKI FENOMEN: Za njega se lepe kašike, tepsije, tanjiri. Lekari nemaju odgovor zašto!

Objavljeno: 01.02.2015 | 12:55Izvor: Telegraf.rs

Igor Subotić (41) iz Bijeljine pre pet meseci otkrio je svoj "dar" za koji niko nema racionalno objašnjenje. Uz to, zdravlje mu se naglo pogoršalo

Da ljudski organizam i dan danas predstavlja veliku misteriju, pokazuje slučaj Igora Subotića (41) iz Bijeljine, koji je pre svega pet meseci shvatio da je postao magnet za stvari oko sebe.

Dečak magnet svetski fenomen: Svojim telom privlači kašike, novac, peglu…

Naravno, ovo nije prvi put da čujemo da neko može da na sebe prilepi čudne predmete, ali se ovaj slučaj izdvaja po tome što je u pitanju muškarac koji je u ozbiljnim godinama i što za ovaj “dar” zna tek odnedavno.

ČUDO IZ PARAĆINA: Ovo je Stefan, dečak-magnet koji leči ljude! (VIDEO)

- Ovo sam shvatio pre jedno pet ili šest meseci i to nakon tuširanja. Obukao sam samo donji deo pižame i seo na krevet. Primetio sam da su stvari počele polako da se privlače, pa sam iz zezanja rekao ćerki da mi donese kašike. Oboje smo bili zaprepašćeni kada smo videli da je kašika ostala na mojim grudima – kaže Igor za Telegraf.rs

Foto: Čitalac Telegrafa

Foto: Čitalac Telegrafa

Čudnih situacija nije imao, jer se ovo dešava samo onda kada stvari prinese blizu grudi ili leđa. Međutim, njegovo zdravstvno stanje se pogoršalo.

Naime, Igor pati od visokog pritiska, i od momenta kada su počele stvari da se lepe za njega, a tablete koje pije za pritisak nemaju nikakvo dejstvo.

– Jednostavno ne deluju. Lekari su mi menjali tablete i povećavali njihovu dozu, ali nijedne ne mogu da mi pomognu. Kada im kažem za problem koji imam, doktori se ograde – ističe on i dodaje:

– Samo nekoliko njih mi je reklo da imam veliku količinu energije u sebi, i da moram da potažim pomoć od nekoga. Pokušao sam kod mnogih, obraćao se svima, ali niko ne želi da se meša u ovo– zaključuje Igor.

Pogledajte video:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u