Zanimljivo

Srbin i Hrvatica su se poljubili i poslali celoj eks Ju snažnu poruku

Objavljeno: 26.06.2016 | 16:54Izvor: 24sata.rs

Fotografija poljupca momka u dresu hrvatske reprezentacije i devojke u dresu srpske poslednjih dana širi se društvenim mrežama poput vatre i izaziva burne reakcije. A malo ko zna da se iza slike krije jedna snažna i inspirišuća priča i poruka vredna divljenja.

Većina je zbog slike zaključila da je on Hrvat, a ona Srpkinja - a istina je zapravo suprotna. Mihael Mimi Moldvai je Srbin koji živi u Minhenu, a njegova devojka Tifani je poreklom iz Hrvatske, tačnije iz Dalmacije. Njih dvoje su internet zbunili bojama dresova, jer su obukli suprotne, ali ne bez razloga!

Naime, oni su na ovaj način želeli da pošalju poruku da su boja zastave, dresa ili bilo koje drugo nacionalno obeležje zaista nebitni.

- Slikali smo se posle utakmice sa Turskom u dresovima, jednostavno zato što smo bili sretni i hteli smo da pokažemo da nas ne interesuje da li ona kao Hrvatica nosi srpski i ja kao Srbin nosim hrvatski dres, sve je to isto - priča Mimi, koji želi da se njihova poruka ljubavi proširi što dalje.

Iako je fotografija, koja je objavljena na Fejsbuku, izazvala mnogo pozitivnih kmentara sa svih strana Evrope, bilo je i onih kojima se ovo uopšte nije dopalo. Mimi i Tifani, koji će u avgustu proslaviti dve godine veze, za sve njih imaju predivnu poruku.

- Poruka od nas nije samo za Hrvatsku i Srbiju, već za celu bivšu Jugoslaviju - širimo ljubav, a ne rat! - kaže ovaj harizmatični Srbin za "24 sata". Inače, njih dvoje žive u Nemačkoj i ne susreću se često sa kritikama zbog svoje ljubavi, jer su tamo ljudi navikli da žive zajedno. Tako ovih dana i Srbi i Hrvati i Bosanci zajedno gledaju Evropsko prvenstvo i raduju se i tuguju.

Poljubac

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u